Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s nespavostí

Od: terrinka2002* odpovědí: 5 změna:
Už nejakej ten pátek mám problém s nespavostí. Zkousela jsem uz nekolik čajů atd, ale nic nepomáhá. Nemáte někdo nějaký tip? Předem děkuju za všechny odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

2002 je rok narození? V tomhle věku jsem to měl taky. Někdy jsem nemohl usnout třeba 3 hodiny. Jak se s věkem zvyšoval záběr (škola, sport, koníčky), tak to jako mávnutím kouzelnýho proutku přešlo. Takže mě pomohlo se víc unavit a bylo po problému.

terrinka2002*
hodnocení

Ano 2002 je rok narození

hodnocení

0x
chod spat unavena a vypij teple mleko nebo kakao :)

lucie*
hodnocení

0x

Bylinkové kapky-dobromyslová směs,působí jako antidepresivum a sklidnuje i spánek.Bylinky hodí tělo do pohody,ale chce to čas a pravidelně užívat,takže nečekejte výsledek hned první večer.

terrinka2002*
hodnocení

Děkuju všem za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]