Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
myslíte, že je opravdu tak nezdravé spát s mobilem pod polštářem, když vypnu všechny bezdrátové sítě, včetně té mobilní (aktivuji režim letadlo)? Důvod: Chtěl bych používat aplikaci, která monitoruje můj spánek a poté se mi stává lépe (opravdu to funguje, ejdnou jsem to zkoušel s vypůjčeným tabletem). A chtěl ybch i poslouchat hudbu před spaním. Děkuji za názory!
Myslím si, že je okolo nás tolik škodlivých vlivů, že nějaký telefon pod polštářem je zanedbatelná věc. Ostatně, mívám ho tam také...
Hudbu jsem dříve řešil bezdrátovými sluchátky, ale nepřišlo mi to moc pohodlné, nemohl jsem spát na boku. A takhle to mohu mít do reproduktoru
Ano, máte pravdu, ale proč to tím mobilem ještě zhoršovat? Myslím, že telefon dokáže spát i jinde než pod naším polštářem
Na tom tabletu to byl Sleep As Android, ale ten mi půjčil kamarád na rootnutí, tak jsem to zkusil. V telefonu mám Windows Phone: windowsphone.com/...
Placebo v to není, užívá se gyroskop a mikrofon a celkem to funguje...
Oobně mě sleduje nárámek UP od jawbone a tam to funguje na 99% ...
Hodně to jde vidět v létě kdy se člověk potí, v posteli se vrtí a není dobře vyspaný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.