Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
myslíte, že je opravdu tak nezdravé spát s mobilem pod polštářem, když vypnu všechny bezdrátové sítě, včetně té mobilní (aktivuji režim letadlo)? Důvod: Chtěl bych používat aplikaci, která monitoruje můj spánek a poté se mi stává lépe (opravdu to funguje, ejdnou jsem to zkoušel s vypůjčeným tabletem). A chtěl ybch i poslouchat hudbu před spaním.
Děkuji za názory!
Myslím si, že je okolo nás tolik škodlivých vlivů, že nějaký telefon pod polštářem je zanedbatelná věc. Ostatně, mívám ho tam také... ![]()
Hudbu jsem dříve řešil bezdrátovými sluchátky, ale nepřišlo mi to moc pohodlné, nemohl jsem spát na boku. A takhle to mohu mít do reproduktoru ![]()
Ano, máte pravdu, ale proč to tím mobilem ještě zhoršovat?
Myslím, že telefon dokáže spát i jinde než pod naším polštářem ![]()
Na tom tabletu to byl Sleep As Android, ale ten mi půjčil kamarád na rootnutí, tak jsem to zkusil. V telefonu mám Windows Phone: windowsphone.com/...
Placebo v to není, užívá se gyroskop a mikrofon a celkem to funguje...
Oobně mě sleduje nárámek UP od jawbone a tam to funguje na 99% ...
Hodně to jde vidět v létě kdy se člověk potí, v posteli se vrtí a není dobře vyspaný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.