Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daňové přiznání

Od: hanzs odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat jak je to s daňovím přiznáním? můj syn si v roce 2013 v dubnu založil živnostenský list že budou s kolegou něco podnikat ale nedopadlo to dobře tak si ŽV v červnu zrušil měl ho tedy 2 měsíce nezačal podnikat nic nevydělal a já se ptám jestli měl podat daňové přiznání v roce 2014? řekl mi že nemusí pokud nezačal podnikat ale já chci mít klid na duši proto se ptám aby se nezamotal do nějakých problému..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Pokud alespoň čestným prohlášením sdělil FÚ skutečnost, že neměl žádné příjmy z podnikání, tak daňové přiznání opravdu nemusel podávat.

hanzs
hodnocení

Aha takže žádné čestné prohlášení nedával a myslim si že už je ted asi pozdě aby tam šel nevíte jak se to řeší? děkuju

sebod*

Zajde tam teď a dá jim to čestné přihlášení se zpožděním,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]