Nejste přihlášen/a.
dobrý den. dnes mě do nohy nejspíše píchla včela, protože jsem jako obvykle běhala bosky po zahradě :-/:-/ když jsem se podívala, co mě to štíplo, tak jsem nic neviděla. teprve když jsem se zadívala na nohu, viděla něco černého, jako by to bylo žihadlo, chtěla jsem to tedy vyšpárnout, ale to žihadlo zajelo ještě hlouběji a už není vidět. neví někdo co s tím? děkuji
To, co popisujete na 99% není žihadlo od včely. Včela si žihadlo vytrhne ze svého těla i sjedovým váčkem. Ten se fakt přehlédnout nedá. Vosa si žihadlo zase vytáhne ven a odletí i s ním. Takže kdoví...? Pokud se to nezačne podebírat nebo puchnout, tak bych to neřešil. Trny kolikrát taky nevytáhnu. Buď se vstřebají nebo je tělo po nějaké době vyloučí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.