Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chronický zánět prostaty a močových cest

Od: petronos odpovědí: 12 změna:

Prosím dá se nějak vyléčit CHRONICKÝ INFEKČNÍ ZÁNĚT PROSTATY a MOČOVÝCH CEST? Urologové si s tím nevědí rady. A Antibiotika selhávají. Dokázal tuto nemoc nějaký chlap porazit?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

1x

Pokud si lékaři nevědí rady, zkusil bych alternativní medicínu, u nás mnohdy pomohla. Ale přímo zkušenost s Vaším problémem nemám.

hodnocení

1x

dedekkorenar.cz/...

Zkuste alternativu, jak radí rádce přede mnou. Dědek kořenář, pan Břetislav Nový, je vzděláním chemik a ví, o čem mluví, když vyrábí své léčivky. Snad se Vám zadaří.

doplněno 07.09.14 20:30:

Nenechte se odradit zdánlivou nesrozumitelností jeho textů. Jednak má svérázný způsob vyjadřování a jednak používá zkratky, které označují jeho produkty nebo metody. Když si pročtete jeho stránky, většinu pochopíte. Můžete mu taky napsat do poradny. Nejlepší by ovšem bylo, kdybyste za ním zajel, bydlí u Pardubic.

raadek*
Zatím si kupte v lékarně volně dostupné kapky Rowatinex. Omezit cukr a odkyselit organizmus. Neprochladnout ze spoda. Při chronickém zánětu jsou ty potvory pořádně zavrtané v tkáních. Už se ho s největší pravděpodobností nezbavíte, ale dá se dobře potlačit.
petronos
hodnocení

"Už se ho s největší pravděpodobností nezbavíte", to mě neříkejte, že by se to nedalo alespoň ze 70%, nebo 80%, nebo 90% vyléčit? někde jsem četl, že se prý z toho někdo dostal úplně? - Přece něco existovat musí ne? - Píšete dobře potlačit zánět, ale jak?

raadek*
Nejsem žádný věštec, ale zřejmě k tomu máte predispozici. Zatím zkuste ten Rowatinex, který vám určitě pomůže a pak uvidíte jak dlouho vydržíte bez příznaků zánětu. Samozřejmě si přečtěte příbalový leták.

hodnocení

1x

Mám dlouhodobé problémy s močovým ústrojím a ledvinami. Konkrétně mě trápí bakterie E. coli. Při poslední návštěvě urologa jsem se jen tak mezi řečí dozvěděla, že u mužů je díky prostatě léčba ještě komplikovanější a že v současné době se ustupuje od léčby antibiotiky (kolik balení antibiotik mi urolog předepsal v nedávné minulosti, jsem nepřipomínala).

Ale! Doporučil mi, abych si objednala nový přípravek ProfiUro Infekt. Nekupuje se v lékárnách, jen na objednání u výrobce. Zatím jsem jen četla na internetu, že se jedná převážně o rostlinné výtažky (brusinka, třapatka, heřmánek, zlatobýl) a látky podporující imunitu. Vyzkoušeno nemám, ale působí to poměrně přesvědčivě.

Více se dozvíte na

www.urogyn.cz

zd
hodnocení

0x

Jak jste přišel na to, že máte uvedenou zánět prostaty, resp. močových cest. Můžete mít třeba pohlavní onemocnění. Napadlo vás to?

hodnocení

0x

Tak já jsem chronický zánět prostaty měl. Začalo to ve 23 letech, kdy jsem prostydl při sezení na mokré mezi na bramborové brigádě (seděl jsem jen při svačině a při obědě :o)) ) Zánět byl prudký, výtok z močové trubice byl bělavý a podařilo se ho ztlumit chemoterapeutikem. Od té doby jsem takové každé 2 roky musel k urologovi a vždy jsem dostal prášky, ale nevyléčilo se to. Po 40. roce věku zjistil urolog, že mám zbytnělou prostatu - velkou asi jako pomeranč (normální je jako vlašský ořech). V dalších letech jsem už často močil i v noci a vydržel jsem to až asi do 60. roku věku, kdy mi doktor nechtěl napsat prášky, když se nepodrobím biopsii. Chtěli mi skrze konečník propíchnout tlusté střevo a vzít z prostaty vzorek, zdali to není rakovina. Byl jsem přesvědčen, že to je od toho zánětu a biopsii jsem odmítl. Tak jsem zůstal neléčen dále. Nakonec jsem začal močit krev a tak jsem šel do nemocnice na urologii. Tam se mě sestra zeptala, zdali močím a když jsem odpověděl, ře ano, ale s krví, tak řekla, že to není akutní a abych přišel až nebudu moci močit. Tak jsem šel domů a skutečně se mi moč zastavila a tak jsem utíkal znovu do té nemocnice, ošetřili mě, a protože jsem měl v měchýři stále dost zbytkové moče, tak mi dali cévku a sáček na moč. Říkali také, že tak velkou prostatu tam posledních 10 let neviděli :o)) Pak mi chtěli dělat tu biopsii, ale když pan docent už dal do té prostaty znecitlivující injekci, tak ultrazvukem zjistil, že mám na prostatě velký krvácející vřed a že brát vzorek tkáně z takto zdevastované prostaty nemá cenu. Tak jsem tomu zase ušel ( je to rizikový zákrok). Že prý musím stejně na operaci a že si ten vzorek vezmou při ní. Celé 2 měsíce jsem žil s tou cévkou s tím sáčkem a nepřeji to nikomu! Pak jsem konečně přišel na řadu a odoperovali mi cca 1/2 prostaty - tu část s tím zánětem (vředem). Histologie dopadla negativně, zhoubné to nebylo. Nyní už jsem v normálu, vydržím celou noc bez nutnosti jít na záchod.

Jaké si z toho vzít ponaučení? Nenechat se od doktorů odbýt a zánět prostaty důsledně vyléčit. Pokud se to nepovede, tak se nenechat zbytečně tejrat různými vyšetřeními, protože operace Vás stejně nemine !

hodnocení

0x

V první řadě jste nenapsal co máte za problémy jak dlouho a čím se léčíte.Zánět prostaty je široký pojem a příznaků někdy velmi záhadných jsou "tisíce".Já si troufám říct že jsem se z nebakteriálního zánětu prostaty dostal.Ale prožil jsme si peklo asi 3 roky které nikomu nepřeji.Chodil jsem na WC po hodině(někdy se mi strašně chtělo a přitom to nešlo Děs).Dovedete si představit ty noci!Měl jsme z nich hrůzu hodinu co hodinu na WC...Pálení v přirození,bolesti nohou,pocit na zvracení bolesti zad...nikdo by neřekl že vše je od prostaty.Za doktory ty nejlepší jsem vyhodil tisíce uplně zbytečně nikdo mi nepomohl.Čaje,bylinky,léky,léčitelé vyzkoušel jsme vše.V krátkosti:Pomohla mi dieta,lék na předpi Ipertrofan,heřmánkový čaj,neprochladnout,teplé boty,podvlíkačky atd.protahování pánevného dna a masáže prostaty.To mělo největší efekt.Nic přijemného,choulostivé,Nejdříve mi to dělal urolog(prstem přes konečník) pak to naučil manželku...Nejsem uplně 100% ale žiju zase "normální život.Spím celou noc na WC chodím méně často než ostaní.

To je v krátkosti můj příběh bohužel každý má příznaky a problémy jiné o to je to těžší,A pro urology je toto onemocnění opravdu Hrob.to mi řekl každý.Já si myslím že ani žádnou infekci nemáte.Prostě máte překrvenou prostatu.Upozornuji že léčba netrvá Den ani týden ani měsíc.

Přeju Vám jen to nejlepší

zwiki*
hodnocení

0x

Na zánět močových cest jsem poprvé použil rady a léky lékaře a napodruhé jsem se vyléčil sám a dřív než léky.Pít pivo to pročistí močové cesty a vyplaví mikroby a mezitím tvrdý alkohol a to bylo na radu známého lékárníka.

A alkoholismus pak vyléčíte jak? (dělám si legraci, ale jenom trochu.)

novakjozef
hodnocení

0x

Je chronický zánět prostaty,způsobený baktérii Haemophilus parainfluenzae,důvodem přenosu této baktérie na manželku při pohlavním styku,nebo i polibkem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]