Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest bricha, zvraceni

Od: tajemnej* odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

Chtel sem se zeptat.. Po svacine (rohlik se sunkou) me asi tak s odstupem pul hodiny zacalo bolet bricho.. Myslel sem, ze to je jen nejaky z hladu nebo tak.. Myslel sem ze to prejde. Sel sem na obed, nejaka cina (ryze+smes) a jel domu. Cestou domu to ve me zacalo bublat a kazdych deset minut me chytla jakoby krec do zaludku.. Kdyz sem dojel dom, mel sem 37,0 °C teplotu, tak sem si lehl. Asi v 18h sem se vzbudil a zaludek tlacil porad. Teplota mi stoupla az na 37,7 stupnu.. Nekolikrat se mi projevil davici reflex, tak sem se zkousel vyzvracet tak, ze sem sťávu z vodou.. Po asi 1,5 hodině sem konecne neco vyzvracel, ale bylo toho malo.. Tedka me to bricho boli porad, ale o dost mene. Myslite ze bych se mel jeste vyzvracet (vypit hodne vody) nebo na to kaslat a zkusit se z toho vyspat (popr. Zvracet v noci? ) bohuzel nemame colu, takze asi horkej cernej caj bude mim pitim.. Pricina toho zrejme prameni v tom, ze sem si omylem vzal misto cerstve sunky sunku starou 3 dny.. Je mi 15, merim 175 a vaha kolem 64 kg.

Omlouvam se za chyby, pokud jsem na PC a jsem fit je muj projev mnohem lepsi. Diky za rady :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Dej si štamprli i více na desinfekci žaludku.Nebo Endiaron ten je na zkažený žaludek dobrý.Když to nepomůže tak k doktorovi.

dejv95*
hodnocení

0x

Zkus takový to uhlí, ale asi budeš nějak nemocnej, alkoholem bych to nepropíjel, ale slyšel jsem takovou radu, údajně panák něčeho tvrdšího, dát dotoho špetku pepře a vypít. Ale nemám stím zkušenosti, já bych si na to netroufl, jen jsem to slyšel. No taky otevřít okno a dejchat.

hodnocení

0x

Bože, hlavně nepijte žádný alkohol, jak tady někteří radí! Chce to dietu, hodně pít, neslazený černý čaj... Popřípadě černé uhlí nebo jiné přípravky. Když se to nebude zlepšovat, tak zítra hybaj k doktorovi.

bre
hodnocení

0x

Nějaká infekce.Kup si Endiaron !živočišné uhlí je slabé.Endiaron je na střevní infekci,střevní chřipku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]