Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emoce na prvni pohled

Od: vaio odpovědí: 5 změna:

Co myslite exituje laska na prvni pohled, kdyz sme se treba videli s nejakou holkou tak jestli by mi od prvniho pohledu dala najevo ze se ji libim.To asi tak neda poznat ze?

výtka
Upozornění od sys clayman 16. 06. 2009 11:28:34

můžeš se pokusit dát všechny otázky do jedné? Není nutné vkládat každý den 2 otázky se stejným tématem!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

4x

Sice se tomu říká láska na první pohled..Sama jsem se takto poznala se svým mužem,ale myslím,že jde hlavně o vzájemné zalíbení,možná i fytickou přitažlivost...

Pod slovem láska si představujeme ,že celou svojí bytostí milujeme druhou osobu se všemi jejími klady i zápory.Ve chvíli,kdy o tom druhém nevíme téměř nic je slovo láska trochu nadsazené.

Ale nic není nemožné,my se předtím také nikdy neviděli,neznali se a vyšlo nám to.*pusa*

doplněno 02.06.09 19:46:

fyzickou -samozřejmě;)

marton*
hodnocení

2x

Láska na první pohled je ta nejkrásnější a ještě pepší je, když vydrží!

jabraka*
hodnocení

0x

Určitě to existuje a funguje od prvního pohledu.Platí to u mladých jako u starých lidí.

JABRAKA

katerina*
hodnocení

0x

párkrát v životě nebo alespoň jednou se to stát opravdu může stačí jen jeden pohled a je vymalováno jak se říká. A samozřejmě, že věk nehraje žádnou roli ať jsou to mladí lidé a nebo starší. Pokud si myslíte, že jste něco takového prožil tak zjistěte jestli jste se nespletl a jdete za tou dívkou (ženou) a uvidíte. Pak i poznáte jestli to mezi váma půjde nebo ne. Hodně štěstí.

lenatka*
hodnocení

0x

mě se to ještě nikdy nestalo ale myslím si že určitě jo i když pak se potřebujete ještě zblížit.moje kamarádka to tak taky jednou měla a vyšlo jim to :) tak hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]