Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s ní?

Od: lekus odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

v práci občas potkám takovou milou, úsměvavou holčinu v mém věku (pracuje tam), nemám problém s ní o čemkoliv mluvit, stále se usmívá, je příjemná a sympatická, směje se mým vtipům (ikdyž zas tak vtipné nebyly). Jenže jsem ji jednou viděl na ulici s nějakým klukem, vypadal jako její kluk, ikdyž se nedrželi za ruce nebo tak, ale vypadali že si to spolu užívají.

Co teď? Mám se o něco pokusit, nebo radši zapomenout?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mám dojem, že už se stejně o něco pokoušíte, protože se nezdá, že tu slečnu jen ignorujete. Vytrvejte, pokračujte, sledujte její signály i reakce a třeba se zadaří. Nebo to zkuste přímo a nějakou odpověď dostanete. Zdravím!

frosti*
hodnocení

0x

Nemá třeba Facebook? Pokud má přítele, tak se tam o něm určitě bude zmiňovat, popř. tam s ním bude mít fotky. Nebo se jí nějak nepřímo zeptej jestli s někým chodí. Pokud by měla kluka, tak bych od ní dal ruce pryč.

hodnocení

0x

Ahoj. Pokud nemáte problém s ní mluvit o čemkoliv, pak se jí zeptejte přímo. Zda má známost a nechtěla by třeba zajít s Vámi na kafe. Pokud rád vtipkujete, můžete dodat, že byste nerad lezl někomu jinému do zelí..Nikdo Vám neřekne tady víc, než se dozvíte přímo od té milé, usměvavé dívčiny..

lekus
hodnocení

0x

Tak jsem se ji zeptal, jestli by si po práci nechtěla někam vyjít, řekla že by moc ráda, ale že už má program se svým přítelem. Že prý třeba někdy jindy... takže jsem prostě kamarád... no nevadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]