Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolehlivost antikoncepce

Od: cami8 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. Beru antikoncepci Logest asi rok a půl. Určitě se mi stalo, že sem parkrat zapomněla brát ve stejnou dobu nebo jsem nevzala žádný, ale to bylo jen opravdu zřídka. A i přesto, že jsem třeba jeen zapomněla, tak jsem dostala menstruaci vždy ve stejný den. Přítel nikdy neejakuloval do mě, vždy ven, takže nemam zkušenost kdy by ejakuloval do mě. Proto mě zajímá, jestli po takové době užívání a i nějaké to malé zapomínání je možné, že bych mohla po tom otěhotnět kdyby ejakuloval do mě. Teď momentalně mám vysazeno a čekám na mentruaci, tak když začnu nové platíčko, je opravdu po těch 7 dnech dostatečná ochrana? :) Děkuju za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x
Beru Logest spoustu let a za tu dobu se mi několikrát stalo, že jsem zapomněla vzít prášek a místo ráno ho vzala až večer nebo dokonce následující den ráno. Neplánované těhotenství ani jedno, plánované jedno druhý cyklus po vysazení. Tím pochopitelně nechci nabádat k nepravidelnosti, nadruhou stranu ono vajíčko během jednoho dne také nedozraje a neuvolní se.
iv®
Vajíčko dokáže uzrat i behem prvniho cyklu po vynecháni antiko. Jsou zeny ktere otehotni ihned po vysazeni.

iv®
hodnocení

0x
Zdravím. Jestli jsem pochopila správně tak momentalne jste bez antiko, čekate na mesicky aby jste ji mohla zase zacit užívat. Pak ano, vezmete si prvni prasek a po sedmi dnech jste již dostatecne chranena. Jen se pokuste brat HA pravidelneji at nemusite řešit nechtěne tehotenstvi.

hodnocení

0x

Cami, nic se nestane. Koukněte kolem. Miliony žen bere antikoncepci, občas zapomenou a jejich muž pozor nedává. A dětí není nijak mnoho. Nebojte se, nic se nestane. Vaše značka je spolehlivá. ;) Přece takhle, s tak šílenou nejistotou nemůžete žít celý život! Na to antikoncepce je. Aby zabránila nechtěnému početí. Nepanikařte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]