Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Beru antikoncepci Logest asi rok a půl. Určitě se mi stalo, že sem parkrat zapomněla brát ve stejnou dobu nebo jsem nevzala žádný, ale to bylo jen opravdu zřídka. A i přesto, že jsem třeba jeen zapomněla, tak jsem dostala menstruaci vždy ve stejný den. Přítel nikdy neejakuloval do mě, vždy ven, takže nemam zkušenost kdy by ejakuloval do mě. Proto mě zajímá, jestli po takové době užívání a i nějaké to malé zapomínání je možné, že bych mohla po tom otěhotnět kdyby ejakuloval do mě. Teď momentalně mám vysazeno a čekám na mentruaci, tak když začnu nové platíčko, je opravdu po těch 7 dnech dostatečná ochrana? Děkuju za odpověď.
Cami, nic se nestane. Koukněte kolem. Miliony žen bere antikoncepci, občas zapomenou a jejich muž pozor nedává. A dětí není nijak mnoho. Nebojte se, nic se nestane. Vaše značka je spolehlivá. Přece takhle, s tak šílenou nejistotou nemůžete žít celý život! Na to antikoncepce je. Aby zabránila nechtěnému početí. Nepanikařte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.