Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbalit holku ze školy?

Od: rexique* odpovědí: 7 změna:

Ahojte,

je mi 16 let a mám problém ://

Sem spíš introvert a líbí se mi jedna holka ze školy :3 Je strašně hezká, ale vůbec ji neznám, nevim, jak se jmenuje, co má ráda, neznám ani její fb, do jaký třídy chodí, prostě vůbec nic

Poradíte prosím někdo, jak s ní nejlíp navázat rozhovor a sbalit jí? Předem všem mooc děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Musíš se odrazit od toho bodu,který máte momentálně společný,tzn.od školy.Zeptat se jí,zda se jí tam líbí,jaký dělá obor,co kantoři,atpod.A pozor,sbalit hezkou holku,to je tvrdý oříšek...Pokud máš co nabídnout,není problém ;) No,a následovně pokračuj v nabídce do cukrárny,do kavárny,do kina...

rexique*
hodnocení

a to k ní mám prostě jenom přijít a říct ahoj, atd.?

majsterjoe*

Ja vim, je to sakra tezky orisek pro introverta, mi to vysvetlovat nemusis. Ale jestli mas o ni opravdu zajem, pak se musis prekonat a jit dotoho hlava nehlava. Za pozdrav a prohozeni par vet nic nedas a sam uvidis jestli se slecan chytne, nebo ne. Tady ti nikdo vice neporadi. Nemusis ji zvat rovnou na rande. Hodne stesti.

allysa*
hodnocení

2x

Co takhle nejdřív říct jí ahoj a hlavně se přesvědčit, že za to stojí, protože to klidně může být nemyšlená fiflena. Nu a dál jí můžeš pozvat do cukrárny nebo na kávu/čaj, prostě do kavárny. Myslím, že sladký zabírá vždycky:)

rexique*
hodnocení

(pozdravil sem :D ale o to nejde teďka)

Mě by hlavně zajímalo, jak s ní mám navázat úplně první rozhovor a o čem se s ní bavit?

ladinpraha*

Vždyť píšeš, že o ní nic nevíš a že bys chtěl vědět. Tak se jí zeptej na jméno, do jaké třídy chodí atd. Jakmile ti jednou odpoví, tak máš vyhráno a můžeš pokračovat v otízkách. Snad víš, co by tě o ní zajímalo.

allysa*

Otázka je jestli spolu máte něco společného. Třeba stejnou zálibu. Nebo jestli jste si řekli jen "ahoj" a tím to skončilo. Pak by asi nezbylo než prostě říct si buď a nebo, dodát si trošku odvahy a říct jí třeba "Ahoj. Pochválit jí šaty nebo vlasy, hodit pár neutrálních otázek (jak se dneska máš...) a pak se dostat k tomu, "co dneska děláš a nechtěla bys třeba dneska jít tam a tam". No a pokud se ty líbíš i jí, tak to stačí ne?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]