Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po horečce?

Od: kostraxx* odpovědí: 2 změna:
Ahoj vcéra večer jsem měl 37,0 a dnes ráno 38,2 ale furt klesala ted mam 37,3 a už mi nic jakoby není myslíte ze jsem v poho? A kdyby ne tak se to do pátka zpravý? Děkuji..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud nemáš horečku víc jak 40 a nevynechává ti srdce, tak jsi v pohodě. Do pátku to můžeš vylepšit tím, že se budeš potit při těžké fyzické práci.

Já tenhle dotaz nechápu. Copak někdo jiný kromě tebe cítí, jak ti je? Každý člověk je jiný, na každého nemoc působí jinak. V pohodě můžu být i při 39 a naopak můžu být na umření i bez horečky.

kutululu
hodnocení

0x

Teplota 38,2 ještě není nic strašného, i když po ránu je to docela dost. Užívej prášky na snížení teploty, například paralen a nebo panadol, odpočívej a nechoď na sluníčko. Pokud teplota trvá déle jak 3 dny, tak už se jedná o něco závažnějšího a doporučuje se jít k lékaři. Jinak taková ta běžná by do tří dnů měla zmizet ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]