Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s vyvrcholením

Od: ketyna odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

obracím se na Vás s prosbou o radu,byt intimnějšího rázu.

Mám už nějakou dobu nového přítele,se kterým sdílím ložnici.Nejsem typ ženy, která dosahuje orgasmu pokaždé, nicméně neshledávám to za závažný problém.Sex si užívám i tak. Zpočátku jsem měla orgasmus , ovšem po čase ustal a nějak to nějde " nastartovat". Vidím že mého přítele to trápí čím dál více, i přesto že ho ujišťuji že pro mě to problém není. Prostě když mám tak mám, když nemám tak nemám. Mám ráda milování pro jěho průběh, nikoliv pro výsledek.Dostávám se však do stádia,kdy při milování začínám používat mozek nikoliv tělo a čekám zda " budu" či nikoliv a jak ho to zase bude mrzet.

Chci se proto zeptat ,zda je opravdu pro muže " tak důležité" aby partnerka dosáhla vyvrcholení, popřípadě co Vám pomohlo.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dulezite je, zda vy sama si dokazete orgasmus privodit. Pokud ne, je problem ve vas. Pokud ano, naucte to partnera.

bgmaniac*
hodnocení

0x

Ano, je. Pokud máte partnera ráda, chcete mu poskytovat pochopitelně i orgasmus. Pokud to nejde, chápete to jako svojí neschopnost, ujištování o tom, že to pro partnera není tak důležité nepomůže.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je muž sobec, tak je mu to jedno. Pokud není sobec, tak ho to může trápit. Hodně žen to řeší prostě předstíráním orgasmu, aby nebyl partner zklamán nebo, aby to nebral jako své selhání. U Vás může být problém v té hlavě, že se moc připravujete na výsledek. Snad se více uvolnit, brát to jako zábavu (která nemusí mít konec), trochu zlepšit výkon herecký a prodloužit předehru (případně, změnit i průběh aktu). Zdravím!

doplněno 03.09.14 07:34:

Zdá se, že jste schopni si o tom promluvit, tak Váš přítel to vše ví. No, tak občas se zadaří a jindy ne. Pokud je rozumný, tak se nebude stresovat, nebude to brát jako své selhání a měl by to pochopit. Nejste stroj, který pracuje automaticky a vždy se stejným výsledkem.

ketyna
hodnocení

Ale já to jako zábavu beru, předehry jsou dlouhé a velmi příjemné...přítel je u sexu nápaditý, kreativní ani sexuální hračky mu nejsou cizí...Já orgasmus předstírat nechci ani snad neumím a nepochybuji že by to přítel poznal, když už ví jaké jsou mé reakce při vyvrcholení...

Zvláštní je že třeba po ránu, kdy si občas dáme " rychlovku" před odchodem do práce, mu to zase až tak nevadí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]