Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, jsem mladá dívka, byla jsem řidičem vozidla, které utrpělo autohavárii. Vezla jsem 5 lidí. Jeden utrpěl těžká zranění, převezen na ošetření vrtulníkem. Chci založit konto na pomoc obětem této nehody. Podle zákona jsem viníkem nehody, kdo mi poradí, pomůže_nemám finance na pomoc těmto lidem , všeho velice lituji!
Podívejte se na tyto stránky - csodn.cz/... . Je to České sdružení obětí dopravních nehod, tam možná najdete odpověď na některé Vaše otázky. Já se osobně domnívám, že není možné na jednotlivé dopravní nehody, i když s vážnými důsledky, zakládat jednotlivá finanční konta. V tomto případě, kdy jste viníkem dopravní nehody, půjde odpovědnost za Vámi. Ale určitě Vám pomůže ke zmírnění pocitu viny zapojit se do nějaké nadace, jak píše coteda a nebo do výše uvedeného sdružení a podle svých možností pomáhat. A to je moc dobře, že to takto chápete a snažíte se o nápravu. Chybu při dnešním provozu na silnici může udělat každý, bohužel. Proto Vás chápu. Já osobně, i když jsem si vyměnila řidičák, tak bych už na silnici nevyjela!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.