Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mbank - zrušení zprávy příjemci?

Od: martinaa* odpovědí: 7 změna:

Pěkný den všem, obracím se na ty, kdo mají stejně jako já Mbank. Už před čaem jsem si všimla, že někam zmizela kolonka "Zpráva pro příjemce", to je definitivní, anebo je to něčím nahrazené? protože ať hledám, jak hledám, nenacházím.

Děkuji moc :).

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

2x

Dobrý den,

je to v kolonce "Popis", je to trochu nešťastně pojmenované, ale příjemci se to ukáže jako zpráva pro příjemce :)

Mbank - zrušení zprávy příjemci?
martinaa*
hodnocení

Moc díky, toho jsem si teda zaboha nevšimla... *palec**palec*

doplněno 02.02.15 18:09:

Stirecku, oni to asi nějak změnili, já to moc nesleduju, jsem zvyklá na ty platby v pohodě, ale ten příjemce mě štve, protože to dost ztěžuje identifikaci platby, že.*zed*

stirecek*

Ona ta mbank má dost nepřehledné celé bankovnictví...

doplněno 02.02.15 19:09:

Oni to mění všichni, kdo se v tom má vyznat. Fio taky změnilo, pro mě spíš k horšímu.

naštěstí jde zatím používat i stará verze

martinaa*
hodnocení

Kde, jak, prosím a děkuji*hi*.

doplněno 02.02.15 20:31:

Kuju *hi*

doplněno 02.02.15 21:04:

Aha, tak já mám stejně povolený přístup jen do té nové verze, nevadí. Nová verze je pro mě bez potíží, až tady na ty zmatky se zprávou pro příjemce.

když se přihlašujete, pod heslem máte malým písmem "přejít na starou verzi" - tak na to klikněte... ale za chvíli už ta možnost končí, tak je lepší zvykat si na tu novou verzi, achjo...

vlazy*

minda: Nevím jak to je u tebe, ale já to mám až pod tlačítkem "Potvrdit" a mám tam odkaz "Klepnutím přejdete na přihlašovací stránku staré verze". Tam se už do té staré verze ale nejde přihlásit a mám za to, že tu starou verzi IB zrušili asi všem někdy loni. Předpokládám, že mikihans to s tou starou verzi myslel ve FIO kde prozatím funguje jejích stará i nová verze IB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]