Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Provident a sleva za předčasné splacení

Od: jargot odpovědí: 4 změna:

zdravím 1.5.14 jsemsi vzal u providentu půjčku 30.000 ,- , byla bezhotovostní a proto jsem dostal slevu , v srpnu jsem půjčku zcela doplatil a mám nárok na slevu za předčasné splacení - nevíte kolik by tov mohlo být? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zavolejte tomu, kdo s vámi sepisoval smlouvu. Řekne vám to na korunu přesně.

iz*
hodnocení

1x

Smlouva o půjčce se řídí VOP. Odpověď na svůj dotaz byste měl najít v textu smlouvy a ve VOP.

hodnocení

0x
Stadartně za předčastné splácení se žadné slevy nedávají, naopak často za to chtějí nějaký poplatek. Tyhle instituce nemají totiž zájem na tom, abyste úvěr predčastně splatil. Občas bývají akce, že když úvěr vrátíte do měsíce (nebo do 14-ti dnů), že vám odpustí úplně úroky, ale ve vašem případě tohle platit nebude. Každopádně nejlepší by bylo pročíst si podmínky úvěru, tam vše budete mít napsáno, jak to je a na co vlastně máte nárok. Do nich vám totiž tady nikdo nevidíme, takže můžeme jen hádat.

mildas*
hodnocení

0x

Za předčasné asi ne, ale za včasné splácení ano. Viz. pujckain.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]