Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Armáda a policie ČR

Od: moona odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

jakoé jsou aktuální změny v Policii ČR a Armádě ČR?

děkuji moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Dobrý den. Chtělo by to upřesnit. Změny čeho máte namysli?
moona
hodnocení

my jsme o tom diskutovala s přáteli a nemohu k tomu najít konkrétní informace snad mi trochu pomužete. Jedlao by se změny v legislativě třeba? jestli by sjte o něčem věděli, tak mi tu mužete hodit odkaz at si to už třeba mužu nastudovat sama :)

doplněno 06.10.14 18:58:

prostě jsme s přáteli dostali na téma armáda ČR, a právě jsme se bavili jestli ted náhodou nejsou nějaké změny v zákoně a tak :) Vím, že něco proběhlo médiia,le moc jsem toho nepostřehla :)

valdik007*

Nerozumím vaší otázce

zelenydabel*

jde ti snad o myšlenku znovu zavedení povinné vojenské služby(nereálné), či branný zákon?

armadninoviny.cz/...

iv®
Řekla bych ze tazatelce jde o nový služební zákon. Ovšem sama nevim jestli ho lze někde , mimo resortní zdroje , nalezti.

buss
hodnocení

0x

Projeďte si PSP, tam najdete, co se navrhovalo, o čem se jedná.

lidus*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]