Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se smutkem

Od: smutny odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám problém. Asi před měsícem jssem přijel ze soustředění a ty dny potom byly strašné. Nic mě nebavilo, tak jak jsem byl rád s rodinou, to je pryč a když už jsem se z toho začal dostávat, bác. Přišlo to znovu bez nějákého přičinění,. Už to trvá Necelý měsíc a já netuším co s tím. Aby toho nebylo málo, jsem samotář takže jít ven není s kým atd atd. Prosím pomoc :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Proč vás to už nebaví s rodinou? Víte, na každého z nás padají občas smutky. To je život. Smutky přicházejí, odcházejí. Hlavně nesmějí zůstávat moc dlouho. Co poradit? I když jste samotář, určitě existuje něco, co vám dělá radost. Nějaká knížka? Film? Záliba? A taky se podívejte ven na to počasí, to je na smutky jak dělané. Mlhy, déšť, zima...

hollub*

Pochybuju, ze by kniha, film.. pomohly. Muzes zkusit si najit novy konicek, kde zmenis prostredi ve kterem zrovna jsi, nebo najit pricinu. Na samotare muze taky padnout deprese, ze nema skym.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]