Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém. Asi před měsícem jssem přijel ze soustředění a ty dny potom byly strašné. Nic mě nebavilo, tak jak jsem byl rád s rodinou, to je pryč a když už jsem se z toho začal dostávat, bác. Přišlo to znovu bez nějákého přičinění,. Už to trvá Necelý měsíc a já netuším co s tím. Aby toho nebylo málo, jsem samotář takže jít ven není s kým atd atd. Prosím pomoc
Proč vás to už nebaví s rodinou? Víte, na každého z nás padají občas smutky. To je život. Smutky přicházejí, odcházejí. Hlavně nesmějí zůstávat moc dlouho. Co poradit? I když jste samotář, určitě existuje něco, co vám dělá radost. Nějaká knížka? Film? Záliba? A taky se podívejte ven na to počasí, to je na smutky jak dělané. Mlhy, déšť, zima...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.