Nejste přihlášen/a.
Ahoj...
Možná si říkáte: "Jo, zase nějaká puberťačka s trapnym dotazem o lásce..." No, už to tak asi bude.
Je starší jen necelý dva měsíce. Jemu bude 15 v listopadu a mně koncem prosince. Je to první kluk, ke kterýmu asi vážně něco cejtim, takže nejsem z těch, co takhle blbnou furt. Ovšem je to bejvalej kluk mý kamarádky... (už je to tu, cejtim ten trapnej pocit, že můj život je jak z telenovely). Sice řekla, že jí je šumák, co s nim budu vyvádět (přesně takhle to řekla), jen ať ji do toho netaham. Poslechla jsem ji. :D Jen teď nemam, s kym to probrat, tak dobrou kamarádku emám žádnou, tak to napíšu anonymně do internetový poradny.. :D
K věci... Díky němu jsem se dostala z depresí, vrátil mi takovou tu radost se ráno vzbudit, protože když se ráno ještě v posteli přihlásím z mobilu na fb, už mi píše, jak jsem se vyspala.. Je to jeden z mých nejlepších kamarádů... ovšem, je tu ten háček, já se do něho asi zamilovávám. :/ myslím, že on by chtěl i mě, ale nejsem si tím jistá a bojím se, že když se o něco pokusím, tak ho ztratím i jako kamaráda... Co mám dělat?! Nedokážu se ujistit ani v jedný variantě. :-/
Dík, Emča
A co takhle si ho nechat zatím jako kamaráda a počkat si, jestli se nějak ten kluk vyjádří sám? A myslím si, že možná pak bude tvoje kamarádka trošku i žárlit. Ono se lehce řekne, ať si s ním děláš, co chceš. Ale když by vás pak viděla spolu, možná že to s ní trošku pohne. Ale jak jsem napsala prve, zkus ještě chvíli počkat, co udělá kluk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.