Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se mu říct, že ho chci

Od: emca* odpovědí: 2 změna:

Ahoj...

Možná si říkáte: "Jo, zase nějaká puberťačka s trapnym dotazem o lásce..." No, už to tak asi bude.

Je starší jen necelý dva měsíce. Jemu bude 15 v listopadu a mně koncem prosince. Je to první kluk, ke kterýmu asi vážně něco cejtim, takže nejsem z těch, co takhle blbnou furt. Ovšem je to bejvalej kluk mý kamarádky... (už je to tu, cejtim ten trapnej pocit, že můj život je jak z telenovely). Sice řekla, že jí je šumák, co s nim budu vyvádět (přesně takhle to řekla), jen ať ji do toho netaham. Poslechla jsem ji. :D Jen teď nemam, s kym to probrat, tak dobrou kamarádku emám žádnou, tak to napíšu anonymně do internetový poradny.. :D

K věci... Díky němu jsem se dostala z depresí, vrátil mi takovou tu radost se ráno vzbudit, protože když se ráno ještě v posteli přihlásím z mobilu na fb, už mi píše, jak jsem se vyspala.. :) Je to jeden z mých nejlepších kamarádů... ovšem, je tu ten háček, já se do něho asi zamilovávám. :/ myslím, že on by chtěl i mě, ale nejsem si tím jistá a bojím se, že když se o něco pokusím, tak ho ztratím i jako kamaráda... Co mám dělat?! Nedokážu se ujistit ani v jedný variantě. :-/

Dík, Emča

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

A co takhle si ho nechat zatím jako kamaráda a počkat si, jestli se nějak ten kluk vyjádří sám? A myslím si, že možná pak bude tvoje kamarádka trošku i žárlit. Ono se lehce řekne, ať si s ním děláš, co chceš. Ale když by vás pak viděla spolu, možná že to s ní trošku pohne. Ale jak jsem napsala prve, zkus ještě chvíli počkat, co udělá kluk.

hodnocení

0x

Ahoj. Emčo, dej mu čas. Pokud bude cítit totéž co Ty, řekne Ti to sám. Netlač na něj a buď ráda, že máš někoho, s kým je Ti fajn i když je to prozatím jen kamarád...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]