Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubař chce po mne za standardní úkony moc

Od: jasnenkap odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

mám takový problém, že kdykoliv příjdu k zubaři, tak mne nasadí velmi vysoké ceny i za standardní úkon nebo při bolestech, když jdu jako bolestivý případ. Nejsem schopna to finančně zvládnout, tak raději trpím a beru Ibuprofen na zklidnění bolesti.Jen za otevření dveří chce 90Kč, za vrtání 1500Kč a amalganové plombování a čištění kanálku 650Kč.a ještě čeká, že mu dám do kapsy další provizi. Je to arabský zubař Maroouf Abdulah a už je tak zvyklý ze své země tahat moc peněz z lidí.Pokuď od něj chci odejít a vzít si svoji kartu, tak mne dává výpovědní lhůtu 3.měsíce nebo chce za předání karty 1000Kč.Byla jsem na pojišťovně VZP.a tam mi bylo řečeno, že s ním mají smlouvu, ale že za základní úkony tolik peněz nesmí si požadovat.On se nad tím usměje, říká že moc nerozumí česky a dál vesele vybírá.Co mám dělat, když mne moc bolí zub a nemám na pohotovost moc peněz u něj a kartu mi zadarmo nevydá? Za chvíli beudeme mít lékaře jen pro bohatou vrstvu lidí a ostatní je nebudou zajímat.Zaplať nebo si trp, jak chceš. Je mi z toho až do pláče.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

3x
Najdete si nového zubaře, zajdete k němu a hotovo. Kartu si vyžádá on od toho vašeho Araba sam.
repkin*

Souhlas. Změňte lékaře. Já za návštěvu neplatím nic, čištění zubního kamene taky nic, jen plomby, tu střední jsem měl tuším za 490,- Kč nebo tak nějak +/-

hodnocení

0x

To myslíte vážně tenhle dotaz? Ano, můžeme mít v budoucnu takové lékaře, pokud si to necháme líbit. Běžte k jinému zubaři a on si od stávajícího kartu vyžádá zdarma, nebo si založí vlastní. Žádné lhůty na odchod neexistují. Navíc bych se poptal na VZP na možnost vrácení zaplacených peněz-tedy pokud jste si nechala vystavit potvrzení.

stonek*
hodnocení

0x

Co se chcete dozvědět? To, že když nejste spokojená se zubařem, že můžete chodit k jinému? Ano, je to tak, můžete chodit k jinému. Ještě dodám, že se nejspíš jedná o pana doktora Maaroufa Abdullaha, nikoli Marooufa Abdulaha...

janplinto*
hodnocení

0x

Možná to chtělo prověřovací prevenci a ušetření pozdějších potíží. Internet je přece k dispozici; ručníkář, vystudovaný v Plzni, působící v Kittner City. Tomu říkám doslova vražedná kombinace, učiněný cíl skřetových deforem. V tento moment můžete jen změnit špajz, jak vám radí kolegové výše. *zed*

hodnocení

0x

Upřímně řečeno, jediný problém, který máte, je najít jiného zubaře, který nabírá pacienty. Dokumentaci vůbec neřešte, to si musí vyřídit mezi sebou, navíc se domnívám, že nový zubař se bez ní obejde. Pokud svoji práci bere vážně, stejně si udělá vstupní vyšetření celého vašeho chrupu a nebude spoléhat na dokumentaci nějakého fušera s ručníkem na hlavě.

xixi*
hodnocení

0x

Bič a pryč. Už tam nechoďte, zkuste si najít jiného zubaře se smlouvou u vaší pojišťovny nebo zajděte přímo na pojišťovnu, jsou povinni vám dát kontakt na zubaře, který vás veme. A když už na té pojišťovně budete, pohovořte s nimi o přístupu lékaře, vybírání peněz atd. Třeba si na něj posvítí.

NOvý zubař si kartu vyžádá sám, nebo založí novou. Žádná výpéovědní lhůta neexistuje.

rohan
hodnocení

0x

To co platíte není nic moc. Podívejte se co chce za kanálek například tenhle doktor:

mudrhruby.cz/...

A to to prosím pěkně nění ani žádný "Pražák".

xixi*

No ale on ten lékař z odkazu nedělá na pojišťovnu, kdežto paní platí i přesto, že její lékař má smlouvu s její pojišťovnou.

rohan

Kdepááááááááááák. Samá voda, ten doktor má smlouvu s pojišťovnou. Když třeba deš trhat zub de to na pojišťovnu, totéž anestezie ale pak zbytek platíš jako mour...to je dnešní, kvalitní stomatologie.

xixi*

By to měl mít na stránkách, s kým má smlouvy. Vidět tyhle ceny, tak k němu nejdu :D

Ty ceny jsou naprosto v pohodě. Jezdil k němu kolega z práce kvůli zubním implantátům. Ve Zlíně by ho to stálo skoro dvakrát tolik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]