Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaginalní plyny

Od: csarac odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, mám takovou otázku.. Když s přítelem máme pohl. styk tak mě před tím prstí a jakmile jdeme na to nebo i po tak se z vaginy ozyvaji zvuky podobné prdění..je to normální? Před přítelem je mi totiž trapně, ale prostě za to nemůžu. Děkuji za odpovědi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Ano, je to normální. Je to vzduch, který se do vagíny dostal právě třeba tím prstěním, nebo při vlastním styku

elli

-)) ježišmarjá asi nejsem normální, nic takového neznám.

hodnocení

2x

Ve filmu to neuslyšíte, ale v partnerském loži naprosto běžně.

sebod*

janplinto. Nediv se tazatelce. On to totiž někdo nemusí za celý svůj sexuální život zažít. Asi bude záležet na velikosti orgánů (nikoliv státních *smich*), na způsobu sex. činnosti apod.

ujendys*
hodnocení

0x

ve vagíně máte vzduch který se tam dostane jakýmkoliv způsobem partner pak vzduch při zasunutí penisu vzduch z vagíny vytlačuje to způsobuje ty zvuky je to normální

hodnocení

0x

Je to normální,říká se tomu zpívající pochva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]