Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brýle u partnerky, vadí vám?

Od: mia94 odpovědí: 10 změna:

Pěkný den,

líbí se vám brýle u partnerky, nebo spíš ne? Dejme tomu, že by byla partnerka štíhlá, hezká, ale měla brýle. Snížilo by jí to u vás na atraktivitě?

Díky, těším se na vaše odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

richi*
hodnocení

2x

Já mám taky brejle a na holkách mi nevadí, jen někdy při líbaní je to trochu problematičtější. :)

hodnocení

2x
Přítelkyně nosí brýle občas na čtení nebo když je notebooku a mně se v jich líbí. Párkrát jsem jí i požádal, aby si ty brýle nechala na hrátky v posteli. Bylo to takové zpestření. Vypadá v nich jako sexy učitelka. :)
Takže bych tohle neřešil, dneska brýle většinou holkám sluší.

zebricka*
hodnocení

1x

Dnes už jsou brýle dokonce módním doplnkěm, kdybych byla muž určitě by to u mě nesnižovalo atraktivitu. Záleží jak se žena bude chovat, jestli je milá hodná...

tp*
hodnocení

1x

Dobrý den

Moje přítelkyně brýle nosí a je sexy,sluší jí,hodně záleží jaké jsi koupí,jestli jsou decentní nebo výraznější.

Mě osobně brýle nevadí,a pokud žena umí brýle nosit a stará se o ně,tak je to spíš zvýrazní.

Přeji příjemný den.

lmgify
hodnocení

1x

Bryle mi rozhodne nevadi. Chce to ale koupit si nejake pekne (co to znamena "pekne" je asi individualni). Pak je to opravdu spise na urovni modniho doplnku nez zdravotniho handicapu. Pekne bryle vypadaji moc sexy.

hodnocení

1x
Pokud si je v posteli sundá, je to pro mě v mém věku dokonce výhoda...

repkin*
hodnocení

1x

Brýle nosím já, partnerka ne. Ale když si je vezme, tak je děsně sexy ... *hi**cert*. Samozřejmě někomu to slušet bude, někomu ne, u někoho je to jen otázka, než si na to člověk zvykne.

ujendys*
hodnocení

1x

retro brejle velký,kulatý a copánky to mě přivádí k šílenství je to sexy

dejv95*
hodnocení

0x
Záleží jak na kom. Někomu slušej a někomu ne.

hodnocení

0x

Ahoj :) Já osobně nosím brýle jako módní doplněk.Prý sluší a moc *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]