Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrat po půl roce

Od: felix* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, byla jsem půl roku v zahraničí a mám takový problém- hrozně jsem tam přibrala, takových 7 kilo a jde to opravdu vidět. Teď se úplně bojím reakce mých kamarádů, protože já jsem vždycky byla hubená a na tom jsem si dost zakládala. Co si myslíte, že je lepší? Dělat jakože jsem vůbec nepřibrala a vůbec se o tom nezmínit, nebo naopak si z toho udělat srandu a mluvit o tom? Je to trošku zvláštní dotaz, tak doufám, že mě pochopíte.

P.S. Jinak už pracuji na hubnutí a věřím si, že to zvládnu, takže rakce typu "Neměla si tam žrát a raději si měla cvičit" si prosím nechte. Jediné o co mi jde, je to setkání s kamarády.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Je to přece jenom tvoje věc, tak proč o tom mluvit. A když se někdo zmíní, tak odpovídej s nadhledem. Měla jsi se dobře, svědčilo ti to. Přátelé ti to budou přát a ti ostatní se budou užírat závistí.

hahanaj*
hodnocení

0x

Já bych o tom nemluvila- jak píšeš je to vidět,tak to netřeba komentovat. Pokud bude mít někdo připomínku a bude se tě to dotýkat,řekni...jo už na tom pracuji,abych byla jako dřív...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pracujte na zhubnutí a berte to s humorem - tedy, kdyby měl někdo nějakou poznámku. Třeba si toho nevšimnou nebo to přejdou. A pokud ne, tak můžete říci: "Vidíte, jak jsem se tam měla dobře a jaké tam mají kvalitní potraviny." Hlavně to moc neřešte a to zvláště, pokud jsou to opravdu kamarádi a ne "kamarádi". Zdravím!

doplněno 30.08.14 11:56:

wamp - škoda, že tazatelka neuvedla tu krajinu, kde se tak dobře vaří a co tam hlavně jedla.

doplněno 30.08.14 12:04:

felix - tak to je jasné, že jste tam nemohla udržet svou váhu - a to jste tam byla asi z celé Ameriky možná ta nejhubenější. Tady zase jezte zdravě i méně a ono to půjde dolů samo.

Ben: Naprostý souhlas *palec* Přesně tak ! Řekni :"Lidi zlatý,tam se tak dobře vaří,že se tomu nedá odolat." Na dietě již pracuji ;)

doplněno 30.08.14 12:00:

Bene,pravda.Že bychom se tam jeli nacpat?:-D

felix*
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Byla to Amerika, ono né že by tady tak dobře vařili, ale jíst zdravě tam bylo opravdu těžké. Když za obyčejný salát chtějí 11 dolarů, tak je to dost těžký udržet si štíhlou linii.

ria*

Tušila jsem, že to byla USA :) brácha s přítelkyní si projeli od severu do NY, byli tam tři týdny a vraceli se oba s pár kilama navíc.. Prý jediné, co na cestě potkávali byla jídla z fastfoodu, nebo bagety z obchodu.. :).. tak jsme dělali, že nic, ale pak se o tom rozpovídali sami, že přibrali, zdravý jídlo je drahý. Tak se nejvíc těšili na český chleba a šopák.. :) Jinak souhlasím s Benem :) s humorem to rychle přejdi a budeš mít klid. :)

hodnocení

0x
Pokud jak píšes jsi byla vždycky hubená, tak 7 kilo tělo pohltí jak nic. Nikdo si ani nevšimne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]