Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výživná semínka

Od: jirkajirku odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych se zeptat, jak to vidíte s mletím semínek ke snídani. Jestli je třeba semínka nějak oplachovat. Nevím, jak je to s hygienou při skladování semínek atd. Přeci jen myši se dostanou všude a třeba mouka se alespoň peče, ale semínka se jedí hned "syrová"

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x
Ja je teda neoplachuju. Lněné popr i sezamove určitě pomlete čerstvě, jinak projdou tělem bez užitku. Mleté ale jen k okamžité konzumaci, ne do zásoby, brzo zluknou.

hodnocení

0x
Já je nemelu, přidávám si je do snídaně celý. Moje mamka je ale dětem mele, vzdy namele jen potrebnou část(přibližně, zbytek dosype sobě). Nevím jaká semínka máte, zda ze zahrady nebo koupená. Koupená pouze vysypu, prihlednu, popřípadě preberu.

2kedar*
hodnocení

0x

Semínka čeho..?

Plod kokosu je třeba taky "semínko".

Je třeba být konkrétní.

jirkajirku
hodnocení

semínka lněná, sezamová, slunečnicová, kupovaná v obchodě

hodnocení

0x
Proplachuji je v sitku.

zwiki*
hodnocení

0x

Semínka mám ve sklenici a tam myši nevlezou :) také se dají semínka lehce opražit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]