Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer,,
potřebovala bych poradit, mám problém, se kterým si nevím rady. Nedávno jsem se seznámila s jedním mužem, asi o 10 let starším (mně je 20), jiskra z mé strany sice nebyla, ale i tak mi byl sympatický, vypadal slušně, nesměle, 2x jsme se neplánovaně viděli na nádraží, vyměnili čísla, pozval mě někde "ke kamenům." Byla jsem zrovna v práci, tak jsem mu napsala, že nemůžu, a že si ještě napíšeme, a navíc mně bylo divné, proč mě zve někam, kde nechodí skoro vůbec žádní lidé. Nastala asi 10ti denní odmlka. Včera mi napsal: "Chci tě na mazlení. Prostory mám." Myslela jsem, že mě snad klame zrak, když jsem to četla. Vážně uvažuji o tom, že to celé ukončím. Jak byste reagovaly vy, ženy? Po dvou setkáních?
Díky moc za Vaše rady a odpovědi
Sice jsem mu psala, že mohl hned na začátku říct, že chce připlatit na děvku nebo na nafukovací pannu. A on na to, že přeháním, že mě chce na vztah se vším, co k tomu patří. Teď už se mi do toho vážně nechce...šly byste do toho i přesto? jak mám zaobalit to "NE, JE KONEC".
Jsem sice chlap, ale je to nad slunce jasné. Chce vás na sex. Jestli nechcete vztah a jen si užít, tak proč ne, ale nečekal bych od toho nic víc.
Jinak je jasné, že většina žen ho pošle do míst kam slunce nesvítí.
Hezký večer i Vám. Tak pokud bych chtěla být pro někoho jen na mazlení atd. a vyhovovalo by mi to, pak by mne to nepohoršovalo. Každá jsme jiná, já osobně od muže očekávám víc než to a jen na mazlení by si musel najít jinou. Nebyla bych zvědavá na jeho prostory...Takže já bych zareagovala naprosto v klidu - na toto si najdi vhodnější partnerku, já jí nejsem a být nechci. Ale záleží na tom, co chcete Vy sama. On chtít může, nabídku Vám učinil...Ale co Vy na to? Chcete, nechcete...? Vyberte si!
doplněno 28.08.14 22:57:Na nás nezáleží...Pokud se Vám osobně do toho nechce, naučte se jednat narovinu a nebojte se říci - ne, na to si najdi nějakou jinou. Prostě Vás od něj něco odpuzuje, co Vám není příjemné. A podle toho se řiďte. Ne podle rad na netu. ..
Každej chce sex, tenhle ten to rozbalil na rovinu s ničim se nezdržuje. Je to dost o pusu, protože o něm nic nevíte, co když je to nějakej ženatej ouchyl a přidělá vám jen problémy? Chtělo by to párkrát se setkat a popovídat si co a jak, poznáte se, proč ne. Takhle mi chlap, kterýho neznám řekne na tvrdo chceš se mazlit, chceš sex, prostory mám. Je vidět že mu na vás moc nezáleží, protože kdyby to myslel vážně, tak si to nedovolí. Zkouší to asi na každou a ona některá mu dá hned, žádný strachy. Jak zaobalit to, rovnou mu řekněte, že jste zadaná at to zkouší jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.