Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim co dal

Od: laurencie* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Prisla jsem o praci diky tomu,ze mi priznali invalidni duchod. Dostala jsem vyssi castku od nich 350tisic ze zpetnou platnosti.Byl to pro me sok ,protoze ja ktera mela mesicne na zivobyti jen 3 tisice s dcerou a meli jsme kolikrat co delat abychom vysli , prijdu o praci pak tato castka me uz uplne dorazila. Rikam si ze je skoda je utracet jen tak zbytecne. A spis se snazit ty penize otocit. Chtela bych si zazadat ZL a zacit sama ,jenomze stale nevim co napadla me mini traficka prodej parku rohliku klobas ale stale se bojim ze udelam nekde chybu a skoncim.Dopadnou tak do chudoby bych uz nikdy nechtela . Proto prosim o rady co bys jste snima udelali vy ... jak bys jste pokracovali v mem situaci? Predem dekuji za rady tipy . Vim ze kdyz clovek by mel ci chtel zacit podnikat mel by to mit v hlave strovnane a jit s jistotou ,proto si to chci poradne promyslet vymyslet a jit s jistotou nez pak koukat a spadnou do dluhu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

peníze bych neutrácel a v poklidu se poohlídnul po náký jiný práci

lidus*
hodnocení

2x

ID vám přiznali z nějakého důvodu, já sice vím, že můžete při ID podnikat a pracovat (když to zdraví dovolí) ale neznám ve svém okolí jediného co když to udělal nebyl nejpozděj do 2 let volaný na přezkoumání ID, pak ho všem odebrali nebo minimálně změnili na nižší. Mít ID III. vůbec bych si nedovolila hledat si práci. Ani toto není jistota, že vás za čas na přezkoumání ID nepozvou.

danica*

liduš - asi máte pravdu. Mít ID III a k tomu hledat si práci, to mi nesedí.

zwiki*
hodnocení

1x

Dobrý den.Tolik peněz v dnešní době není zase tak moc,aby jste je "promarnila" v trafice či jiném obchůdku.Stejně by jste brzy skončila v mínusu.Peníze dobře uložte, najděte si lehkou práci a užívejte v klidu život.

danica*

zwiki - *hej* dobrá rada a ještě bych přidala užívat si dcery. Dobré zdraví a být ve formě není napořád.

hodnocení

0x
Příbuzná si pořídila e.shop s potřebama pro dům a zahradu a k překvapení všech z rodiny jí to slušně vynáší ačkoli nemá zrovna lidumilné ceny. Možná by to mohla být dobrá inspirace i pro vás. Kamenná prodejna spolkne spoustu peněz už jen za nájem a zboží do začátku zatímco u e.shopu stačí mít počítač v bytě a štěstí na dobré dodavatele.

hodnocení

0x
Dal bych to do banky. 700 měsíčně čistého to hodí a nějaký přivýdělek k tomu a přežijete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]