Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Neporadíte internetový obchod s produkty vyrobenými zdravotně postiženými lidmi? Hledala jsem, ale asi špatně, tak budu ráda za doporučení.
psp.cz/... Bohužel jsou tak postižený že nic nedělají ale plátíme je všichni A teď upřímně pokud chcete podpořit postiženého nedělejte to přez žádného prostředníka. Koukněte třeba na Bazoš myslím že tam je jeden neslyšící co prodává zboží
hehe No ne že bych je chtěla přímo podpořit, ale sháním určitou věc a zdravotně postižení mají většinou hezké výrobky na trzích apod, bohužel však skoro vždy předražené.
No,nevím kde na trzích nakupujete.Vím,že hezké věci dělaji postižení v dílnách,které patří pod město.Nájem se vším všudy město zaplatí,ale na suroviny si musí vydělat z prodeje výrobků.Vím,že prodávají pod cenou a sháněji kde se dá,aby měli vůbec z čeho vyrábět.Ptejte se ve Vašem městě,kde jsou chráněné dílny.
Podívejte se na obchůdek textilní dílna www.bona o.p.s. v Praze v Žitné ulici 23. Webové stránky www.dvojisvet.cz, nebo i na fler.cz/dvoji-svet. Ze záběrů z obchodu a z výloh uvidíte plno hezkých věcí. Ani se mi nezdály tak drahé. Koupila jsem tam toho dřevěného, šedého, jednoduchého koníka a měl úspěch. Ani se mě nezdálo, že by byli drazí a i kdyby, beru to jako charitu. Nějaký produkt a něco do kasičky navíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.