Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výrobky postižených-kde?

Od: matysa odpovědí: 6 změna:

Ahoj! Neporadíte internetový obchod s produkty vyrobenými zdravotně postiženými lidmi? Hledala jsem, ale asi špatně, tak budu ráda za doporučení.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machr*
hodnocení

0x

psp.cz/... Bohužel jsou tak postižený že nic nedělají ale plátíme je všichni :( A teď upřímně pokud chcete podpořit postiženého nedělejte to přez žádného prostředníka. Koukněte třeba na Bazoš myslím že tam je jeden neslyšící co prodává zboží :)

matysa
hodnocení

hehe :) No ne že bych je chtěla přímo podpořit, ale sháním určitou věc a zdravotně postižení mají většinou hezké výrobky na trzích apod, bohužel však skoro vždy předražené.

machr*

Předražené pro to že oni nedělají mnoho produktů a ztráví nad jedním mnohem více času než při běžné strojové výrobě. Prostě nevidělavájí obratem jak tomu je u všeho. Navíc je to rukodělná výroba a kdyždý kus je doveden k dokonalosti u strojové výroby se prohlíží až xxx-tý výrobek.

hodnocení

0x

No,nevím kde na trzích nakupujete.Vím,že hezké věci dělaji postižení v dílnách,které patří pod město.Nájem se vším všudy město zaplatí,ale na suroviny si musí vydělat z prodeje výrobků.Vím,že prodávají pod cenou a sháněji kde se dá,aby měli vůbec z čeho vyrábět.Ptejte se ve Vašem městě,kde jsou chráněné dílny.

pohanka*
hodnocení

0x

Podívejte se na obchůdek textilní dílna www.bona o.p.s. v Praze v Žitné ulici 23. Webové stránky www.dvojisvet.cz, nebo i na fler.cz/dvoji-svet. Ze záběrů z obchodu a z výloh uvidíte plno hezkých věcí. Ani se mi nezdály tak drahé. Koupila jsem tam toho dřevěného, šedého, jednoduchého koníka a měl úspěch. Ani se mě nezdálo, že by byli drazí a i kdyby, beru to jako charitu. Nějaký produkt a něco do kasičky navíc.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravíčko, velmi ráda doporučím výrobky našich Chráněných dílen Znojmo, byla jsem tam kdysi na praxi, úžasní milí lidé, co mají šikovné ruce. Několik výrobků mám dodnes doma :)

sansimon.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]