Nejste přihlášen/a.
Chtěli bychom udělat malou diskošku na konec prázdnin. Tzv. diskohitů je všude přehršel, to je v jůtubu hledání na celý den, ale považuji drtivou většinu za bídu. Buďto pomalý nebo to nemá pěknou melodii anebo půlku prokecá nějakej blbeček s velkejma kalhotama.
Poraďte mi prosím nové nebo "zánovní" rytmicky našláplý (prostě ne couračku) ale současně melodický hitovky jako třeba jsou od Verony písně Jen tobě nebo Girotondo, či megamix od Abby (někde jsem slyšel zdařilou lehkou předělávku), něco jako D. Guetta - When Love Takes Over, či docela byly kdysi pěkný některý pecky od Scootera jako třeba Endless summer, Shaun Baker atd. Prolítnul jsem webovky některejch dídžejů diskoték a bohužel jsem zhrozen, co považují za disko-párty pecky. Asi ňáko nechápu dnešní trend anebo mám fakt divnej vkus?
Prosím o tipy...
Asi záleží na věku návštěvníků vaší diskotéky Pokud bude dost alkoholu můžete pustit cokoliv
Je to váš osobní názor mně osobně dostal poslední dobou elektro swing ale naprosto mi tu zhnusilo rádio kde ho hrajou pořád :
Díky za odpověď, ten první odkaz jažtakž, no a to spodní? uuff.
Skladba jsou pařmeni a pařičky +18 až 30, takže mladý dvanáctiletý puberťačky tam nebudou. Jak jsem psal v otázce vidno, čím jsme byli "odkojeni", tak snad ještě nějaké né tak laciné hitovky někdo doporučí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.