Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr disko-tanečních hitovek

Od: efendi* odpovědí: 4 změna:

Chtěli bychom udělat malou diskošku na konec prázdnin. Tzv. diskohitů je všude přehršel, to je v jůtubu hledání na celý den, ale považuji drtivou většinu za bídu. Buďto pomalý nebo to nemá pěknou melodii anebo půlku prokecá nějakej blbeček s velkejma kalhotama.

Poraďte mi prosím nové nebo "zánovní" rytmicky našláplý (prostě ne couračku) ale současně melodický hitovky jako třeba jsou od Verony písně Jen tobě nebo Girotondo, či megamix od Abby (někde jsem slyšel zdařilou lehkou předělávku), něco jako D. Guetta - When Love Takes Over, či docela byly kdysi pěkný některý pecky od Scootera jako třeba Endless summer, Shaun Baker atd. Prolítnul jsem webovky některejch dídžejů diskoték a bohužel jsem zhrozen, co považují za disko-párty pecky. Asi ňáko nechápu dnešní trend anebo mám fakt divnej vkus?

Prosím o tipy...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

machr*
hodnocení

0x

Asi záleží na věku návštěvníků vaší diskotéky :) Pokud bude dost alkoholu můžete pustit cokoliv *haha* Je to váš osobní názor mně osobně dostal poslední dobou elektro swing ale naprosto mi tu zhnusilo rádio kde ho hrajou pořád :

(na každé párty se pouští DnB,Trap,Twerk,Electro) To co jste označil za dobré bych považoval tak za hudbu do auta né na párty :D Ještě jsem dostal nápad Tomorrowland

Myslím si že se vše vrací do dob rytmického bubnovaní kdy se člověk dostává do tranzu a nechává se pohlit atmosférou (indiani u ohně) ;) Myslím si že můj výběr vás zhrozí ale opravdu tohle dneska jede *pivo*

efendi*
hodnocení

Díky za odpověď, ten první odkaz jažtakž, no a to spodní? uuff.

Skladba jsou pařmeni a pařičky +18 až 30, takže mladý dvanáctiletý puberťačky tam nebudou. Jak jsem psal v otázce vidno, čím jsme byli "odkojeni", tak snad ještě nějaké né tak laciné hitovky někdo doporučí.

machr*

Tak jsem něco OLD-school našel ;)

doplněno 28.08.14 13:34:

doplněno 28.08.14 13:37:

Nejspíš to pro tebe bude úplná vykopávka ale není nad pořádný rock androll na rozjezd. Při takových Status Quo se možná bude mládež tvářit že nechápe kdes to vyhrabal ale nohy jim samy začnou klepat do rytmu :) A jako pomstu až tě naštvou si připrav od Queen písničku Rock it. To má rozjezd jako úžasný ploužák ale když se páry do sebe zaklesnou tak je z toho najednou šílená vypalovačka :) to nás při pořádání diskoték vždycky pobavilo sledovat kdo vydrží nejdýl tvrdošíjně ploužit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]