Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím, nevíte někdo jak je to s reklamací šperků? K vánocům jsem dostala prsten s pěti drobnými zirkony a včera jsem si všimla, že jeden chybí. Prsten jsem si u téhož prodejce nechávala po vánocích zvětšit (mimochodem v naší prodejně klenotů mi to nechtěla paní udělat, prý pak kamínky vypadávají), ale tam nebyl problém. Ráda bych věděla, zda se na to vztahuje reklamace, nerada bych se nechala v prodejně odbýt. Jo...a ten zirkonek nemám, ztratil se.
Děkuji za odpovědi. M.
Vidím tu dva problémy. Za prvé to, že prsten byl v záruční lhůtě upravován. Tím se domnívám padá záruční doba. Druhý problém je právě to vypadnutí kamínku. Prodejce se bude hájit tím, že jste si to mohla zavinit sama nevhodnou manipulací s prstenem. To znamená, že jste kamínkem někde zavadila a on se působením síly utrhl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.