Nejste přihlášen/a.
Ahoj, víte někdo, proč se nová tramvaj v Praze Škoda 15T ForCity tak prudce rozjíždí nebo brzdí? Je to tím, že ji řidiči neumějí řídit? Vždycky se sotva udržím na sedačce. Taky by mě zajímalo, jestli s tím hodlají něco dělat. Dík.
Je to tima sedačkama. Tady v Plzni jsou v tramvaji taky, vypadá to dobře, ale sedět na tom je fakt jak v dobytkáči. Chápu, že je to bezúdržbové, hygienické, ale udržet se na tom, to je očistec, při brždění si člověk omlátí kolena o překližku před sebou a v zatáčkách má člověk k sousedovi tak nějak blíž. Ještě jsou hlavně v Astrách, které nemají otočný podvozek, takže tam člověk vypadává při každé nepřesnosti na kolejích, jelikož to hází s celým vozem. Daleko lepší mi přijdou ty na obrázku, které se montují teď. Jinak nevím, proč se nemůže vyrobit nějaká replika starých laminátových, ty jsou nejpohodlnější.
Ahoj, ty laminátové sedačky jsou (nebo byly )fakt nejlepší.
Já se ještě jakžtakž na těch nových udržím, ale když si představím nějaké dítě nebo staršího člověka... Ti nemají tolik síly.
Ale v těch starších tramvajích mi přišlo, že se to nerozjíždělo a nebrzdilo takovou silou. Ty nové tramvaje jsou pěkné, ale zdá se mi, že to jsou hrozné kolosy a že s nimi nejde asi jezdit tak jemně. Právě jsem si říkala, jestli nejsou ti řidiči zvyklí na ty staré a že nezměnili způsob jízdy.
Dobrý den, myslím, že problém by nebyl, kdyby uvnitř byly jiné sedačky a ne ty z hladké lakované překližky (či co to je za materiál). Na tom se udržet je opravdu zážitek, ale zas je to cestování zábavnější a cestující musí být ve střehu a sledovat cestu a její nástrahy.
Myslím, že když na tu sedačku posadíte malé dítě, tak se tam samo neudrží. Zdravím!
doplněno 28.08.14 08:38:paw - to je přeci jasné. Možná by se ta "bezúdržba" dala ještě vylepšit tím, že tam sedačky nebudou vůbec - a na konečné by se jen spláchla podlaha hadicí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.