Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
rad bych syna vzal do zoo v Lipsku. Zjistil jsem, ze autem nemuzu do centra kvuli emisnim zonam (splnuji max euro 2). Nedari se mi najit cestu, ze bych zaparkoval nekde na P+R na kraji mesta, a pak mhd. Nemate nekdo zkusenosti, pripadne doporuceni jak se vydat? Tram/vlak a jak dlouho to tak trva a stoji.
diky
Vyhledal bych vam i ceny a autobusy, ale obe stranky se mi ted nacitaji neuveritelne pomalu a ja zase nemam tolik casu.
doplněno 27.08.14 22:20:Ceny vstupneho najdete tady.
doplněno 27.08.14 22:32:I kdybyste splnoval Euro3 ( resp. staci pouze/...), tak do centra bez te nalepky za 5EUR byste stejne nemohl ("Auch Fahrzeuge mit ausländischem Kennzeichen benötigen eine Plakette." ).
ZOO Lipsko nabizi navody, jak se k nim dostat tramvajemi, ale jak jsem psal, stranka lvb.de (MHD Lipsko) se mi prakticky vubec nenacita, takze nemuzu zjistit, ktere linky jezdi ke kterym konkretnim P+R
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.