Zajimalo by me,zda je mozno zjistit,jaky majetek vlastni-vlastnila urcita osoba,pra depodobne nezijici,u ktere znam jen datum narozeni.Pritom nejsem pribuzny a nemam pravni zajem.Myslite,ze je to mozne? Cetl jsem, ze tato moznost snad existuje...
Pokud znáte jméno a příjmení a datum narození osoby, tak si zajděte na nejbližší katastrální pracoviště a tam můžete zjistit vlastnictví majetku napříč celou republikou.
Možná po Vás budou chtít občanku a podepsat papír a pokud něco najdete a budete to chtít vytisknout, tak i nějakou korunu, ale to by přece neměl být problém, ne?
octavaczek*
Dekuji za reakci.Ano,ta stovka opravdu neni problem. Vlastne mi nejde ani tak o katastr,jako zjisteni,kde bydli. Patram po predcich.Nevim vsak,jak to je,nezije-li.
Pokud byste náhou znal náhodou i jméno té osoby, pak vám to za poplatek řeknou na každé poště a to podle krajů (co kraj to hledání, to poplatek). Já bych vám to také řekl, do pár minut, jenže nemáte jak mi zaplatit.
octavaczek*
A pokud vlastní byt nebo má družstevní tak mi její adresu sdělí také?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.