Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha po dni nejedení

Od: zele25 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, včera mi nebylo dobře a nejedl jsem celý den, neměl jsem ani chuť k jídlu. A od rána mě bolí břicho a mám průjem. Poraďte mi prosím co mám udělat aby to přestalo.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poradím,zajdi si k lékaři ! My ti do žaludku nevidíme.Také jsi nenapsal,cos před tím jedl...Nebo můžeš mít střevní chřipku...Co pomáhá na průjem? Mně zaručen zabírá Endiaron,k dostání v lékárně bez předpisu.A samozřejmě nic nejíst,alespoň dnes.Po malých doušcích pij ledovou colu.

kutlulu

Tak tak, usrkávat colu po douškách, jeden prášek Imodium a druhý den je člověk fit ;)

ohneta*

Nic nejíst, no nevím. Suché piškoty neuškodí, jinak buď ten endiaron, imodium, živočišné uhlí. Pokud to neustane do zítřka, tak návštěva lékaře.

doplněno 27.08.14 12:32:

ledová cola je prý dobrá na bolest žaludku, nikoliv na průjem

doplněno 27.08.14 14:53:

wampíku, na mě má cola, resp. sycené nápoje opačné účinky, takže bych si ji při průjmu nedal :)

zztop*

ledová cola? Já jako děcko a i dnes při podobném problému usrkávám hořký čaj po malých lžičkách. Na colu bych asi neměl žaludek a to doslova.

hj
hodnocení

0x

Cigaretu jste měl?

tajemnej*

CocaCola je dobrá na zvracení protože je v ní kyselina forsforečná která sklidňuje žaludeční stěnu.. Ale na průjem bych si jí asi opravdu nedal, mám s tím špatnou zkušenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]