Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera mi nebylo dobře a nejedl jsem celý den, neměl jsem ani chuť k jídlu. A od rána mě bolí břicho a mám průjem. Poraďte mi prosím co mám udělat aby to přestalo.
Poradím,zajdi si k lékaři ! My ti do žaludku nevidíme.Také jsi nenapsal,cos před tím jedl...Nebo můžeš mít střevní chřipku...Co pomáhá na průjem? Mně zaručen zabírá Endiaron,k dostání v lékárně bez předpisu.A samozřejmě nic nejíst,alespoň dnes.Po malých doušcích pij ledovou colu.
Nic nejíst, no nevím. Suché piškoty neuškodí, jinak buď ten endiaron, imodium, živočišné uhlí. Pokud to neustane do zítřka, tak návštěva lékaře.
doplněno 27.08.14 12:32:ledová cola je prý dobrá na bolest žaludku, nikoliv na průjem
doplněno 27.08.14 14:53:wampíku, na mě má cola, resp. sycené nápoje opačné účinky, takže bych si ji při průjmu nedal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.