Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vážení rádcové. Prosím Vás o radu, jak mám vyhledat jako soukromá osoba kontakt na člověka, u které je mi známé pohlaví, jméno a příjmení, přibližný věk a město, ve kterém bydlí. Zkoušel jsem už různé internetové vyhledavače, ale to, co znám, je málo... Děkuji za rady.
Tak jsem si nejdřív myslel, že jedinou radou bude najmout si soukromého detektiva, s čímž mám zkušenosti akorát tak z televize a vůbec netuším, jak a jestli to funguje. Zkusil jsem trošku zagooglit a vypadl na mě článek na novinkách, z kterého valím oči. Článek je z července 2010, pravděpodobně se nejedná o aprílový žert. O tom, že naše úřady zprostředkovávají kontakt mezi osobami za poplatek, jsem neměl ani tušení. Jako všechno to má háček, úřad osobě oznámí, že ji hledáte. Jestli se Vám osba ozve, je věc jiná. Pro dohledání dlužníka je to tedy nepoužitelné
Dobrý den, při troše štěstí (a ochoty) by to mohla vědět poštovní doručovatelka z toho města.
Jednou jsem takto, díky ochotě paní vedoucí z pošty, také našel hledaného. Ovšem, čím větší město, tím bude ta možnost asi horší (a možná i ta ochota). Ale, zkuste si zavolat na tu poštu v tom městě. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.