Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledání osoby

Od: sonyboj* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, vážení rádcové. Prosím Vás o radu, jak mám vyhledat jako soukromá osoba kontakt na člověka, u které je mi známé pohlaví, jméno a příjmení, přibližný věk a město, ve kterém bydlí. Zkoušel jsem už různé internetové vyhledavače, ale to, co znám, je málo... Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Už jsme tady na poradně našli více lidí.
Je pravděpodobný úspěch i u Vás, když víte tolik údajů.
Pošlete je vnitřní poštou, podíváme se po ní.

kamilk4
hodnocení

0x

Pokuď ta osoba nemá tyto údaje nikde uvedené,tak ji asi nenajdeš...či zda se někde nevyskytuje pod nějakou přezdívkou stejně jako JÁ...nebo jako někteří na Fakbooku...tam mě taky nenajdeš...

hodnocení

0x

Tak jsem si nejdřív myslel, že jedinou radou bude najmout si soukromého detektiva, s čímž mám zkušenosti akorát tak z televize a vůbec netuším, jak a jestli to funguje. Zkusil jsem trošku zagooglit a vypadl na mě článek na novinkách, z kterého valím oči. Článek je z července 2010, pravděpodobně se nejedná o aprílový žert. O tom, že naše úřady zprostředkovávají kontakt mezi osobami za poplatek, jsem neměl ani tušení. Jako všechno to má háček, úřad osobě oznámí, že ji hledáte. Jestli se Vám osba ozve, je věc jiná. Pro dohledání dlužníka je to tedy nepoužitelné :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, při troše štěstí (a ochoty) by to mohla vědět poštovní doručovatelka z toho města.

Jednou jsem takto, díky ochotě paní vedoucí z pošty, také našel hledaného. Ovšem, čím větší město, tím bude ta možnost asi horší (a možná i ta ochota). Ale, zkuste si zavolat na tu poštu v tom městě. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]