Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
proč ČD tak propaguje kombinaci žákovského jízdné s IN kartou, když ve výsledku na tom prodělají? (žáci nezaplatí tolik, a to nepočítám náklady na reklamu).
Díky
doplněno 27.08.14 09:27:Vždyť žáci budou do školy vlakem jezdit tak či tak, prostě se tam dostat musí. Nebo je to proto, aby nejezdili busem nýbrž vlakem?
No jo ale mládež co už vlakem jezdí si teď přikoupí IN-kartu a budou platit méně... A z vlastní zkušenosti vím, že rodiče si radši trochu připlatí, aby ratolest jela busem, jako většina ostatních + je to v 95% případech busem blíž ke škole i od školy...
doplněno 27.08.14 09:30:Zkrátka - ti co už jezdí budou platit méně než teď platili a počet děcek ve vlaků se nezvýší, max o pár, ale to se jim nevyplatí
Je mi 15 a musím dojíždet 250km vlakem,mám koupenou in 50,ale ta se počíta z jízdenky dospělého,takže s in platím 160,bez ní 220,takže to není uplně pravda.
Vy nevíte jak se v tomhle státě hospodaří s financema?
Kamarád má reklamku tak mu dám vydělat a pro mně z toho taky něco kápne. (Pouze jeden příklad).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.