Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si nastolit nějaký životní styl? cvičení?

Od: pandadj* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, chtěl bych si od začátku školního roku dát svůj život nějak do pořádku a tím myslím hlavně, abych nabral trochu svaly i celkově, vážím v 17 pouhých 60 kg jsem docela hubený a chtěl bych trochu ztolounost a nabrat svaly, každý den cvičit, Ale zajímalo by mě vaše tipy jak na to. Jinak k tý hubenosti jím celkem hodně, hodně nezdravého, (nejím to za účelem, že bych chtěl nabrat, ale že mi to chutná) ale stejně jsem nenabral, ale co bych chtěl nabrat i svaly, bych se měl řidit asi jinak co?

Ale jak na to mám školu, dojíždím, Doma nebývám moc, nemůžu si sám vařit speciální jídla maximálně snídani si dám připravit, něco do školy po ránu nakoupit. Bych si chtěl sestavit nějaký plán a podle toho se řidit. Taky chodím během školného roku do práce tak času je fakt málo.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nd
hodnocení

0x

Myslíte, že nabráním váhy/svalů se vám něco v životě změní? To jsou iluze. Navíc "doba" přeje hubeným a štílým.

pandadj*
hodnocení

Prostě jen nechci být kost a kůže. Nevím jestli změní to mi je jedno chci se cítit dobře já.

nd

Chápu, ale být kost a kůže je vcelku výhodné a mnohdy žádané. Nepíšete, kolik měříte, ale 60 kg není nijak málo. Myslím, že problém máte jen v hlavě.

pandadj*
hodnocení

170 cca

V hlavě? No nevím bude mi 18 a mohl bych už n to trochu vypadat? :D Ale možná si musím jen počkat až se mi to dostaví s věkem

nd

Hochu, tak být tebou spíše brzdím s tím jídlem. 170 výška a 60 kg je ideál. Víc nee.

pandadj*
hodnocení

No, ale dejmě tomu kámoš má taky 170, ale má svaly. Celkem dobrá postava, já jsem opak kost a kůže.

nd

To je věcí názoru. Někomu se líbí tetování, jinému svaly a mohutné tělo. Bohužel to nejde vrátit zpět, pokud si rozmyslíte za pár let, že již nechcete mít svaly. Kostru pak již nezměníte.

tajemnej*

Svalová hmota se dá i ubrat (i když je to dost těžké) Vše záleží jak na vhodných cvicích tak na správném jídelníčku (jak nabrání tak ubrání)

iz*
27.08.14 00:30

Cvič!

tajemnej*

Nepíšeš kolik měříš, ale pokud chceš vážně nabrat...

Přečti si něco o nabírání svalové hmoty, správném stravování při posilování atd. Na nějaký doplňky stravy přímo po posilování se vybodni. Důležitá je snídaně (třeba nějaké lupínky, cereálie nebo musli s mlíkem). Jez alespoň 1x denně ovoce/zeleninu. Vyvaruj se sladkostem (občas si dej, ale ne každej den tabulku čokolády..) a brambůrkům. Vyhejbej se fastfoodom jako McDonald, KFC nebo tak :) Jez hodně masa a jídla s vysokým obsahem polysacharidů (rýže, brambory)

Moc ti toho tady neporadím, mrkni na kalorické tabulky kde si zjistíš kde co kolik obsahuje :)

doplněno 27.08.14 00:21:

Otázku jsem pochopil tak, že tazatel chce něco se sebou dělat... Pokud chce cvičit, nevidím v tom jedinej problém a je to jedině dobře. A pokud chce z vlastní vůle změnit i jídelníček, proč ne. Nevidím nic špatného na tom, když si dá někdo bohatou snídani, každý den ovoce/zeleninu a bude více jíst rýži/brambory. Blbnete ho spíše vy, že má problém ve své hlavě. To, že mám já problémy s komunikací absolutně nesouvisí s posilováním tak si prosím nechte vaše poznámky do příslušného vlákna ne-li pro sebe :) Snažím se tazateli pouze pomoc ve věci, která se mi zdá správná a ne ho od ní odrazovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]