Nejste přihlášen/a.
Pěkné odpoledne,
už se mi to ráno stalo víckrát, ale protože jsem ještě neměla pohlavní styk, tak nevím, jestli je to to, co si myslím. Vzbudí mě takové slastné vrnění, příjemný pocit přímo v pochvě. Trvá zhruba 5 sec. Skončí jenom sevřením/stažením rodidel, a pak už jen doznívá. Může to být orgasmus?
PS: Nejsem všude spocená, ani nemám mravenčení na končetinách. Může to i přesto být orgasmus?
Díky za odpovědi
Dobrý den, no, mohla jste se v noci pouze nějak přeležet a došlo ke změně prokrvení onoho orgánu. Ale, zase to Vaše vlastní vysvětlení je příjemnější. A když srovnáte ty pocity ráno s pocity, které máte, když se věnujete sama svému tělu, tak je to hodně podobné? Pokud ano, tak máte jistotu - nebo si to vyzkoušejte a porovnejte. Zdravím!
Ahoj. Jejda píše, že se začíná až kolem 13 let. Kámoška ze základní školy mi říkala, že měla před rokem ve třídě dívčinu v první třídě, která si to dělala v lavici při hodině. Prý bývala úplně mimo a chvíli jim i s mamkou trvalo, než s tím v tuhle dobu přestala. Docela mě mile překvapilo, že se to takhle dobře a bez dětské újmy na duši povedlo. Dal bych jim holkám boda. Některé věci se prostě dějí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.