Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý plat vs. půjčka na auto 30tis

Od: matysfb odpovědí: 5 změna:

Zdravím lidi,

mám takovej dotaz, teď mám novou práci kde mam kolem 15tis. a chtěl bych si koupit nějakou hezkou trojku golfíčka v TDI tak do 30tis.

Nevím jestli jsem v solusu, protože něco dlužím v Čkp jinak jsem si pujčky ani nic na splatky ještě v životě nebral.

Nevíte kde by mi těch 30 tis. na auto pujčili, kdybych nahodou v solusu byl? Díky za odpoved :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To není nejlepší nápad. Proč zrovna za 30 totálně olítaný Golf v TDI po klinické smrti? Za tyto prachy se musí počítat s nutností okamžité údržby, jinak se může auto komplet vysypat. Nikdo neprodá pěknýho Golfa v TDI, na prodej jsou jen vraky. Doporučuji se podívat spíš po autech méně oblíbených a co nejmenších - spotřeba potom bude podobná a nebezpečí vážné poruchy menší. Btw. s 15 tisíci čistého by se mělo dát na auto našetřit celkem brzo když se nechlastá, nehulí, nehází prachy do automatů, atd. Půjčka je hovadina - přeplatíš tolik, jako kdybys koupil ve skutečnosti auto za 40-50.

Rozhodně prvně řešit ČKP - možná to ani nebude nutné platit - teď bylo nějak rozhodnuto, že plno plateb chtěli nelegálně, chce to podrobněji zjistit.

iv®
hodnocení

0x
Zdravím. Jestli jste v registru tak bankovní společnosti vam půjčí těžko. Nebankovni možná, ale s obrovskym urokem. Nehledě na to, ze by jste měl nejprve uvažovat o uhrazení pohledavky u ckp (pokud existuje), a pak zvážit zda pri platu 15 000 mate na splátky.

lidus*
hodnocení

0x

Podle bohužel mé zkušenosti, vám tak malou částku půjčí všude, můj bývalý zeť nemá problém, všechny společnosti mu půjčí i víc jak 100 000, nic je nezajímá, vůbec nezjišťují, že na splácení půjček co má mu už plat nestačí a žádnou nezajímalo, že je ženatý a bere si půjčky bez vědomí manželky, nikdo nechtěl potvrzení o příjmu. Chápala bych to snad u nebankovních společností ale jedná se i o banky. Pravda, nikde nedluží jelikož do minulého měsíce to za něj rodiče platili ¨(prý aby nebyla v dědině ostuda) jak je to dnes se nás už na štěstí netýká. Zvažte zda to auto opravdu potřebujete hned, raděj bych spořila a pak nakupovala.

hodnocení

0x

takove acka daji auto na uver vsem , kdyz to zamitne jedna banka , tak to poslou do druhe banky.

buss

Ta acka a jiné bazary půjčují ze svého? Osloví banky a ty jsou dnes opatrné, za regoistr nedávají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]