Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi,
mám takovej dotaz, teď mám novou práci kde mam kolem 15tis. a chtěl bych si koupit nějakou hezkou trojku golfíčka v TDI tak do 30tis.
Nevím jestli jsem v solusu, protože něco dlužím v Čkp jinak jsem si pujčky ani nic na splatky ještě v životě nebral.
Nevíte kde by mi těch 30 tis. na auto pujčili, kdybych nahodou v solusu byl? Díky za odpoved
To není nejlepší nápad. Proč zrovna za 30 totálně olítaný Golf v TDI po klinické smrti? Za tyto prachy se musí počítat s nutností okamžité údržby, jinak se může auto komplet vysypat. Nikdo neprodá pěknýho Golfa v TDI, na prodej jsou jen vraky. Doporučuji se podívat spíš po autech méně oblíbených a co nejmenších - spotřeba potom bude podobná a nebezpečí vážné poruchy menší. Btw. s 15 tisíci čistého by se mělo dát na auto našetřit celkem brzo když se nechlastá, nehulí, nehází prachy do automatů, atd. Půjčka je hovadina - přeplatíš tolik, jako kdybys koupil ve skutečnosti auto za 40-50.
Rozhodně prvně řešit ČKP - možná to ani nebude nutné platit - teď bylo nějak rozhodnuto, že plno plateb chtěli nelegálně, chce to podrobněji zjistit.
Podle bohužel mé zkušenosti, vám tak malou částku půjčí všude, můj bývalý zeť nemá problém, všechny společnosti mu půjčí i víc jak 100 000, nic je nezajímá, vůbec nezjišťují, že na splácení půjček co má mu už plat nestačí a žádnou nezajímalo, že je ženatý a bere si půjčky bez vědomí manželky, nikdo nechtěl potvrzení o příjmu. Chápala bych to snad u nebankovních společností ale jedná se i o banky. Pravda, nikde nedluží jelikož do minulého měsíce to za něj rodiče platili ¨(prý aby nebyla v dědině ostuda) jak je to dnes se nás už na štěstí netýká. Zvažte zda to auto opravdu potřebujete hned, raděj bych spořila a pak nakupovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.