Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je mi 15 let a někdy začátkem jara bych chtěla zajít ke gynekoložce a nechat si nasadit antikoncepci. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás ví, za jak dlouho zhruba bych mohla najít takovou, která mi sedne? Vím, že je to hodně individuální, že mi může vyhovovat první, druhá, anebo taky pátá. Ale můžu je vystřídat až po určité době, ne? Když začnu HA brát při nejbližší menstruaci a zjistím, že to není ono (zjistím to už na začátku...?), tak ji vysadím, dostanu novou a zase čekám na menstruaci další, tudíž z toho mám dva měsíce? Navíc HA se předepisuje na čtvrt roku, pokud vím - to ji vyhodím, když mi nesedí? :D
Doufám, že mi to tady někdo bude schopen přiblížit. Přečetla jsem o tom hodně článků, viděla několik videí, ale toto mi není úplně jasné.
Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.