Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moje babička má počínajícího Alzheimera a hledám pro ni nějaké knihy ( učebnice ) podle, kterých můžeme procvičovat základní věci ( počítání, psaní, kreslení atd. ). Vím, že něco takového existovalo, bohužel si nemohu vzpomenout na název. Moc děkuji za rady, hezký den
Nehledejte (zatím) učebnice, vyhledejte činnosti, které budou babičku bavit, a současně poslouží k procvičení. Křížovky, ruční práce, cizí jazyk, ...
Děkuji, za odpověď. Ovšem s babičkou žiji celý život. Jsem s ní v podstatě neustále, takže vidím změny, které nastaly. Různé činnosti jsem samozřejmě zkoušela, myslím, že vím co v této fázi dělat. Opravdu nyní potřebuji nějaké učebnice, které budou mít danou obtížnost, která mi usnadní procvičování paměti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.