Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Procvičování (kniha) pro seniory

Od: moncuskr odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, moje babička má počínajícího Alzheimera a hledám pro ni nějaké knihy ( učebnice ) podle, kterých můžeme procvičovat základní věci ( počítání, psaní, kreslení atd. ). Vím, že něco takového existovalo, bohužel si nemohu vzpomenout na název. Moc děkuji za rady, hezký den

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

4x

Možná hledáte tohle:

vzpominkovi.cz/...

(sjet po stránce níž... :))

moncuskr
hodnocení

Ano přesně toto. Opravdu strašně moc děkuji :), jsem za to velice vděčná :).

iz*
hodnocení

2x

Nehledejte (zatím) učebnice, vyhledejte činnosti, které budou babičku bavit, a současně poslouží k procvičení. Křížovky, ruční práce, cizí jazyk, ...

moncuskr
hodnocení

Děkuji, za odpověď. Ovšem s babičkou žiji celý život. Jsem s ní v podstatě neustále, takže vidím změny, které nastaly. Různé činnosti jsem samozřejmě zkoušela, myslím, že vím co v této fázi dělat. Opravdu nyní potřebuji nějaké učebnice, které budou mít danou obtížnost, která mi usnadní procvičování paměti.

hodnocení

0x

Podle mě by se daly použít normální učebnice pro mladší ročníky ZŠ.

doplněno 26.08.14 14:06:

Jinak souhlasím s ivzez.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]