Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam dotaz a prosim o radu. Mame doma cca 12 prazdnych lahvi od piva a tata mi rekl,ze si je mohu vratit a penize si nechat. Ja ale nevim,jestli jde vratit je a nic si v tom obchode nekoupit,proste dostat za vsechny penize. Vzdy,kdyz jsme je vraceli,jsme si pritom neco koupili. Navic se v tomto obchodu kupily asi jen 2 lahve,ale jinak tam chodime nakupovat docela casto.
Jd tedy,abych si pri tom nicnekoupila? Proste reknu,ze jdu vratit prazdne lahve od piva a daji mi penize a odejdu?
Predem vsem dekuji.
Ono záleží na tom kde se vrací. Třeba v marketu lístek z "lahvomatu" proplatí jen u informací. U pokladny už to nejde /pokladna to neumí/ a člověk si musí něco koupit byť za korunu.V normálním obchodě je možné je vrátit,prodavačí je musí vzít i když se tam lahve nekoupily, ale bude koukat divně či mít řeči. Já bych šel do toho marketu.
A proč by to v marketu nešlo? Možná ojediněle někde ne.
Pokud jde o normální obchod (to je co?) tak jak by prodavač zjistil jestli to bylo prodáno tam a nebo jinde?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.