Nejste přihlášen/a.
Mám problém jsem s přitelem 2,5 roku ted čekame ditě. Ve vztahu to myslím klape skvěle. spím sními když mam i zachvilku porod na krku. Jenže se stala taková věc. Sel si zahrat s kamaradem k Vltave na kytary ...nemam proti tomu nic. Ja nechtěla sedet doma vyrazila jsem k mame ,že u ni přespím. A ejhle v nedeli Přijdu domu uklizeno,navařeno říkam co se děje ...same kecy typu( lasko,pusinko atd.) a rikam je divny rika mi tak ale ne casto. Pak mi rika jak jsem mu chybela a, že me mě Miluje. Další den přisel z PRACE jako každy den si dal kafe,koukne na serial Earl...a pak jsme si sli nachvilku lehnout jenže vstala jsem drive on jeste spal...hruza jeho telefon mi byl do oka a rika koukni se huuuups musela jsem!
Kouknu tam a pise mu nejaka slečna...a typicke zpravy co dělas po praci...a on na to budu hodny a pujdu domu...a ona aha...pak ji upozornil že nekoho ma ale zajit by si nekam muzou kdyby chtela...a ona na to no vím že mas psa... ,pak že dofa že snad nema jeste 3 deti...dal sem se nedostala. Vstal.
Byla jsem dost vydesena co se to děje...Tak jsem se ho zeptala zda me ma rad a zda me miluje porad stejne tvrdil že jo. Neresila jsem to dal...
Pak odesel ven a ten telefon mi rika koukni se znovu.
Kouknu a tam zprava :Nechapu proc ta pusa a vyměna čísla když někoho mas.
huppps
ja sem se stoho složila ...pusa s jinou holkou? proc co se stalo?
pak jsem se ho ptala jestli me nekdy podvedl NE,rikam ani s pusou NE lhal mi
Prisel na to že jsem se mu hrabala v telefonu řekl že je potkaly u te vltavy a že si pokecaly a že v tom nic neni. JENŽE si sní pise porad i kdyz maže zpravy tak doručenky ne a to me trosku trapí zda ze me nedela vola...
Od te doby mam divný pocit...kamkoliv jde sam mam pocit ,že jde za ni.
Bojim se ,že me podvede. Nebo uděla něco podobného kdyz ho vidim s telefonem v ruce bije mi srdce o zivot...pise ji nebo ne?
Nevím co dělat poradte mi
Vzájemná důvěra je ve vztahu nezbytně nutná. Tu Vaši nahlodalo jeho chování. Ale neznáme vás a poprat se s tím musíte jen vy dva. Jen nezapomeňte při tom myslet i na to, že dítě, které spolu čekáte, má právo na oba rodiče. Sedněte si spolu a v klidu si věc vyjasněte. Je v mobilu se mu nehrabejte, na to právo nemáte. Pokud mu nedokážete důvěřovat, řekněte mu to na rovinu...Když Vás bude chtít podvést, udělá to kdykoli. Třeba i za rok, za pět, deset let společného života...Záleží na tom, jaký spolu máte vztah, jak si jeden druhého vážíte atd..Jen žádné ukvapené závěry. Myslete na dítě, které vás bude potřebovat oba dva...
Kdysi jsem bývala stejně naivní, věřila a byla slepá. Když si chlap maže odeslané zprávy, tak ne asi, ale 100% nejedná fér a lže. Kdybys nebyla těhotná, je řešení nasnadě - někdo to možná skousne, ale já s lhářem žít neumím.
Buď to můžeš překousnout a smířit se s tím, že někteří chlapi jsou prostě blbci, a bohužel jich je dost. Bývalý šel jednou ke kámošovi do dílny - tak jsem se šla do města projít a potkala ho na dostaveníčku s "kamarádkou".
Nebo od něj můžeš odejít. Ano, jak zde bylo řečeno, dítě potřebuje oba rodiče. Ale potřebuje je v harmonickém spokojeném vztahu, ne ve vztahu hádek, nedůvěry, podvádění apod. To je lepší být od sebe.
Já bych mu jasně a narovinu řekla, že si nepřeji, aby si se slečnou dál psal. Nechala bych to nějaký čas uklidnit a podle výsledku bych zvážila další jednání.
Pokud Vás ted takhle oblbuje, kolikrát vás asi oblboval v minulosti? Když se ho zeptáte jestli toto bylo první jeho selhání, jistě řekne, že ano, ale pravda je si myslím úplně někde jinde a ve většině případů jen u "pusy" nezůstane..
Jak zde již bylo řečeno, vztah musí být založený na vzájemné důvěře a je jen na vás, jak se zařídíte.
Z čeho děláte vědu, pusa neznamená vůbec nic a příště " co oči nevidí, to srdce nebolí" nehrabte se v cizím telefonu a nepátrejte. Bojíte se, že vás podvede? Záruku že ne, nebudete mít nikdy ani za 50 let manželství. Společně se těšte na miminko a přestaňte se týrat pochybnostmi a vyšetřováním, moc otázek obyčejně vede k rozpadu vztahu.
Ono tiež nie je problem ísť k mobilnemu operatorovi a požiadať o výpis hovorov,SMS za posledné obdobie...mesiac prípadne viac.Potom je to už len o vypátraní čísla a sledovať komunikáciu.Ak klame bude tam to číslo aj neskôr.Sledujte si dátumy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.