Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká citlivost až pálivost žaludu

Od: zaludek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

včera ve sprše se mi stala taková zvláštnost. Když jsem zrovna prováděl hygienu pohlaví (mezitím se mi ztopořil, to se mi běžně stává když na něj takto "šahám") tak se najednou objevila nečekaná reakce - penis začal pálet (konkrétně ty vystouplé okraje žaludu a zákožka) při dotyku rukou nebo dotyku vody.

Reakce byla tak silná, že mi téměř tekly slzy od bolesti. I teď (téměř po 20 hodinách) je žalud poměrně citlivý na dotyk a extrémně citlivý na vlhkost (např. kapička sliny - ohromná bálivá bolest).

Zbarvení je stále stejné - nezměnilo se - růžový žalud s fialovými okraji.

Nevíte, co by to mohlo být? Vím, že se občas stane, že mýdlo nebo sprcháč "nateče" do močové trubice a takto to může reagovat, ovšem já se byl ihned vymočit na toaletu a reakce přetrvává i teď, po několikerých návštěvách WC.

Zvláštní také je, že na dotyk je to jen citlivé, ale když si na něj naleju třeba trochu vody, začne velmi pálet.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jpr
hodnocení

0x

Sprchový gel je naprosto nevhodný k mytý předkožky. Jendak ji neumyje (sprchový šampón není určen k mytí). Používejte jen běžné mýdlo. Pokud budete mít potíže i za týden, jděte k lékař. Zde nelze poradit, jednat nepíšete kolik vám je let, zda jste měl pohlavní styk (i orální), zda máte obřízku, fimózu atd... Ani snímek neposíláte, takže opravdu zde radit nelze.

hodnocení

0x
V zadnem pripade se na intimni mista nepouziva sprchac.V lekarne ci v drogerii si kupte alkalicke nebo primo detske mydlo.Pokud bolest bude pretrvavat,navstivte lekare,muze se jednat o kvasinkovou infekci.

martinaa*
hodnocení

0x

Přímo na pohlavní orgány není dobré používat JAKÝKOLI chemický přípravek, ať se jedná o mýdlo nebo o gel na intimní hygienu. Je to svinstvo, co může vysušovat, vyvolávat záněty a alergické reakce. (slova dlouholeté sestry na gynekologii). Je ale pravdou, ale chlapi tak citliví nejsou, to je spíš pro holky.

Umývej se čistou vodou, pokud je nezbytné, tak s trochou dětského mýdla, které by - snad - mělo být neutrální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]