Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpoplatnění videí na YouTube

Od: caabik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, vlastním svůj YT channel kde mám asi 3500 odběratelů a u nového videa průměrnou sledovanost, ale o to nejde.
Chci se zeptat jestli video můžu zpoplatnit a umístit na něj reklamy nebo jestli musím mít k jednotlivým hrám nějaké povolení? Jako například ke hře GTA IV, Minecraft, FIFA, CoD.
Když nahraji video, tak ho můžu zpoplatnit a YT mi to schválí, ale to se asi schvaluje automaticky, proto se ptám zda to můžu v pohodě zpoplatnovat, abych pak nedostal nějakou pokutu.
Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V podmínkách AdSense je mimo jiné : uživatel vydělávajíc na obsahu musí být vlastníkem všech obrazů natočených, pokud je cokoliv v materiálech mim vlastnictví spoplatnovatele musím mít souhlas s původním majitelem o zveřejnění díla atd...

Plus souhlas všech lidí(pokud tam jsou) na videu že jim nevadí být zveřejnění etc...bla,bla...

Teoreticky to zvěřejnit zpoplanit lze je otázka kdy se najde závistivý idiot a bude řešit zda je povolení od rockstar games atd...

V tom lepším případě zruší a zakáží užití adsense v tom horším může jůtůb zrušit komplet učet i s videi mez možnosti nápravy či obnovy...takže je to na pováženou...

Plus je to že google funguje na principu nejdřív varuji až poté střílím takže pokud člověk udělá jen jeden fail je to v poho ...

Co vím tak jedinné bezproblémové je vydělávání ma minecraftu...tam po těch lidech nikdo nic nechce, ale s gta a spol to není moc dobrej nápad...

Není to sranda, já osobně mám na starém účtu blok na adsense z důvodu hudby ve videu která hrála z rádia a mě nenapadlo nad tím moc uvažovat(hraje to dost potichu) učet zůstal ale co se adsense týče je mrtvý...takže asi tak.

(soráč za chyby)

asdasdasd

Minecraft to má právě nejhorší - je tam třeba povolení Mojangu podle nových podmínek + majitelé serverů mají problém s EULOU...

Ah tak to sliším prvně, asi dřív neměli problém neb to hru propagovalo, dnes už chtěj jen škubat prachy tak na původní borce kašlou...smutné ale běžné...

caabik*
hodnocení

Ale od koho mam ziskat povoleni? protože je kravina abych psal jednotlivým výrobcum jestli muzu tohle a tohle natáčet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]