Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Chci požádat o radu,docela spěchá.Mamka by mohla jet na týden do Chorvatska.Tam jede autem ale zpět musí autobusovou dopravou.Koukala jsem na jadranexpres ale ten termín 6.9. je bohužel obsazen.Proto hledám náhradní řešení.Hledala jsem na netu ale zatím na nic nepřišla.Napadlo mne zajít do pár cestovek/agentur a jestli by neměli jedno místo z Chorvatska konkrétně ze Zadaru.Nebo nevíte o nějaké dopravě podobné Jadranexpresu? Díky moc za každou radu.
Ahoj.Našich autobusů je tam mraky a mraky.Myslím ty,kteří vozí naše turisty.Obzvláště kolem Zadaru...Je běžné,že cestující,kteří nemají normální odvoz,tak se obracejí právě na cestovky.Jedno místo se najde vždy ! Kontaktujte nějaké a zcela jistě se domluvíte,není problém.Vím o čem mluvím Pokud mamka bude v Zadaru,tak může zajet na výlet do městečka Biograd na Moru,tam je obrovský kemp Soline,kde je kvanta českých cestovek a kvana našich autobusů...Je to ze Zadaru cca 20km.
Ještě dodávám,že se do toho Biogradu jezdí výletní lodí...
doplněno 23.08.14 16:02:Tady mrkněte : cestovni-kancelare-ck.cz/...
Zkuste dopravu do Chorva/..., nabízejí i jednosměrné jízdy ze Zadaru. Odjezdy z Chorvatska každou sobotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.