Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tchýni utrápí

Od: anyfew odpovědí: 4 změna:

moje tchýně je moc hodná nedávno ji zemřel manžel a její syn -můj švagr bydlí v baraku nad ní ..nedávno se sní pohádal začal ji nadávat a i přišla facka až tchýně upadla a je samá modřina .dva dny na to ji její snacha napadla když přišla z hospody napitá a zmlátila jí.take ji zabyli všechny slepice ,které tchýně chovala.a ještě tvrdí že oni jsou ty utiskovaný.jak ji mám pomoc?díky za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím, neuvádíte, zda jste muž nebo žena. Pokud žena, znamenalo by to, že máte na manžela druhého syna tchyně, a ten by pak mohl zjednat pořádek. Pokud je to opačně, bude to o něco těžší. Já jsem většinou pro přímou konfrontaci.

Nemohli byste si tchyni vzít k sobě? Třeba jen na přechodnou dobu?

ivik*
hodnocení

1x

Existuje linka pro seniory, tam bych se obrátila a řešila to touto cestou přes ochranu seniorů.Pokud tam útočníci mají trv.bydliště, nebude to lehké, ale jinak bych okamžitě volala záchranku a policii,ať máte záznam o tom , co se děje.

pavkazji*
hodnocení

0x

Volat policii!

ladinpraha*
hodnocení

0x

Situaci by měl řešit tvůj manžel a ty bys měla být schopná ho k tomu přimět. Ovšem pokud tchýně sama nebude chtít, tak s tím nikdo nic nenadělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]