Nejste přihlášen/a.
Ženy mě chválí,jak jsem ještě šikovná ženská .Ale nemohu se seznámit se žádným vrstevníkem.Když jsem si dala inzerát odpověděli úchylové a mladší zklamaní a ti,co vyskytují na inter.seznamkách jsou tam roky rokoucí divní muži,kteří se doma nudí ( většinu zadaní ) kteří si musí jen něco dokazovat skrytě na netu - s kamarádkami se setkám málo,každá máme svoje soukromí a přání- je to normální,jak nezůstat úplně sama i ve věku
Zdržte se arogantních urážlivých odpovědí...
Musíte uvést věk, aspoň přibližně + nějaké základní charakteristiky, jinak se dál nedostaneme. To znamená vzhled, výška, hmotnost, kuřačka, preference týkající se partnerů. Čtete červenou knihovnu? Máte děti? Byla jste vdaná?
Z příspěvku mám pocit, že o sobě máte extrémně vysoké mínění a jste co se týká potenciálních partnerů extrémně náročná. Každého, kdo přesně nezapadá do Vašich měřítek hned označkujete jako úchyla, divného, zoufalce. To je naprosto špatný přístup. Setkávám se s tím u ženských často - myslí si, že život je červená knihovna a tak hledají jen dokonalost, kterou ale nenajdou a tak zůstávají samy. Nechápou, co dělají špatně. Přitom by stačilo být tolerantnější k nedokonalostem druhých a nehledat jen nějaký vysněný neexistující ideál.
Dobrý den, možná se na Vás dívaji ti starší muži, ale o ty nemáte zájem. Nechci být urážlivý, ale od jistého věku si člověk (muž nebo žena) už nemůže moc vyskakovat a musí slevit ze svých požadavků. Ale, neznám Váš věk, neznám Váš vzhled a neznám spoustu dalších okolností, proč nezaujmete toho pravého. A Vy se díváte dobře a do očí? Zdravím!
doplněno 23.08.14 11:27:Snad ještě - hodnocení kamarádek není pro Vás to podstatné. Vás by měl ohodnotit nějaký muž-kamarád. Chtělo by to mužský pohled a názor.
Já si myslím, že příčina není v těch ostatních, ale přímo v tobě. Chtělo by to trošku změnit myšlení. Ty totiž od všech ostatních očekáváš aroganci a urážky a z toho vychází tvoje reakce. Stavíš se podvědomě do pozoru, odmítáš si připustit, že je někdo upřímný. Podle toho reaguješ a ostatní tím odrazuješ. Já tohle cítím nejen z tohoto dotazu, ale i z jiných tvých příspěvků. Jsou to nepatrné detaily, které většinou přehlížíme, ale jsou tam a o něčem vypovídají. Zkus se nad tím zamyslet a dívat se na svět trošku jinýma očima.
Neuvedla jste věk. Vycházejte ale z faktu, že muži preferují spíš mladší partnerku. Třeba jen o pár let, ale mladší. Tím nemyslím komické extrémy o 30, 40 let.
Jak ráda bych Vám poradila.Myslím si,že byste měla občas vyjít s nějakou známou,nebo s kamarádkou mezi lidi,protože ony zase mají své známé,a tak se to nabaluje dále.Jistě máte známou ženu,která nemá rodinu-je jasné,že vdaná s Vámi nebude chodit.Také bych se poohlídla po nějakém zájmovém klubu,co Vás baví,nebo si např. zde na NETu dopisovat s nějakou kamarádkou,kkterou zde určitě najdete./Např.na FB je dobrý tematický blok :Babo raď 2,kde se setkávají kamarádky a probírají všechny možné problémy./To byste mohla zkusit.Já věřím,že to dopadne,musíte tomu ale jít trošičku naproti.
To, že Vás ženy chválí je dobře, ale ne každá to musí myslet upřímně. Od určitého věku třeba mužům záleží spíše na tom, co z Vás vyzařuje, jak se chováte, jak přemýšlíte atd...Vzhled není všechno a jistě jsou i muži ve Vašem věku, kteří hledají partnerku. Jen ví jak by měla vypadat a jaká by měla být. Nehledejte na int. seznamkách, když na ně máte takovýto názor a poohlédněte se třeba po nějakém seznamovacím zájezdu pro nezadané...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.