Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brno - rimini ( it ) -kde je mýtné v rakousku

Od: mikes* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, vím že je v Rakousku dálniční známka, ale na některých úsecích je i placené mýtné viz odkaz rehurek.cz/...

Jen by mě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenost jestli jsou i trasy po cestě z BRNA-MIKULOV-WIEN-GRAZ-KLAGENFURT-VILLACH a hranice IT...nikde se nemůžu dopídit kde přesně dané úseky jsou.

Moc děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud se budete držet na dálnici A2, jako že asi ano, tak žádnou mítnici nepotkáte, stačí pouze dálniční známka.

hodnocení

1x

Zkušenost mám, do Rimini jezdím služebně, ale shodou okolností jsem tu právě teď s dětmi na dovče. Ale k věci - rakouskou známku kupuji klasickou 10 denní, nic dalšího v Rakousku netřeba. V Itálii za Villachem je vstupní mýtnice, kde vyfasujete lístek a pak mažete po dálnici až do Rimini. To má dva sjezdy - Rimini Nord - ten používám jen když jedu do severní části města -Bellaria nebo Viserbella, jinak sjíždím Rimini Sud, tam jsem v sobotu platil při sjezdu z dálnice 36€. Aktuálně jsem v Marebello, takže to mám kousíček od sjezdu.

Jinak jestli jedete též na dovču, tak doufám a přeji Vám, že tu budete mít stejně pěkně jako my celý týden - azurro jaxviňa, 30° a víc, za celý týden nekráplo. Vyšlo nám krásně i San Marino, stejně tak se dnes děti vyřádily v Mirabilandii - akorát tam byl hodně nátřesk, díky tomu, že ,,domorodci´´ mají celostátní dovolenou.

hodnocení

0x

Tak Rimini mě zklamalo. Byla jsem tam letos a na koupání to tam vůbec nebylo.

doplněno 23.08.14 00:07:

Primorsko je lepší na koupání.

doplněno 23.08.14 23:20:

promon: Ne, málo vody v moři bylo a moc mrtvých much. Bellariva se to tam jmenovalo. Připomínalo mi to tam trochu Primorsko. U moře jsem byla bohužel jen jeden den. Byl to poznávací zájezd.

doplněno 23.08.14 23:37:

Vlastně byly přeháňky ten den u moře. Byla jsem tam na začátku července a celkově v Evropě bylo docela chladno.

Tím myslíte, že tu byla zima? To byla asi smůla, já tu ještě nezažil v létě špatné počasí. Předloni jsme tu byli první týden v září a bylo pěkně, asi před třemi lety jsem tu byl na školení na tři týdny na přelomu září říjen a pršelo z toho asi dva dny, jinak jsme se máchali každý den večer. .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]