Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poraďte mi lék na bolesti kloubu+výživu kloubu je toho v nabídce moc,který mi opravdu pomuže?Děkuji
zdravím Vás všechny,tak jsem vyzvedl v lékárně lék napsal mi mudr.-AULIN- koupím si ňakou tu výživu jak radí "zwiki" pak,bych rád zeptal "janach"na ten lék DONNA?Nic jsem o tom na netu nenašel.A dále "hahanaj"co přesně si od swiss kupujete?Jó a radila mě dcera pracuje na veterině-táto neutrácej za 160,-kč máš 1kg kloubní výživy pro silné psí plenema složení prý stejný jako pro lidi hlavně je v tom kolagen.Prý to lidi kupují.Tak nevím,abych nezačal štěkat
?Pěkný den a napište
Mě napsal doktor Nimesil. Ale beru to jak v autě rezervu. Pokud už fakt nemůžu dál, tak si ho vezmu. Jinak jsem vyzkoušel Proenzi i kostival mast a kdo ví co ještě. Nic nezabralo.
Dona je lék na předpis. Nevím, zda se dá koupit bez receptu? Záleží, jaké máte kloubní onemocnění (je jich hodně).
Více o Doně např. zde ortopedie-traumatologie.c/...
Zet pracuje v nemocnici a tam jeho kolegové berou na kolena kloubní výživu pro koně, to prý pomáhá , zní to směšně, ale je to tak.
Dobrý večer.V minulosti jsem užíval proti artroze Arthostop dlouhodobě.Pomohlo to a ještě jsem si mazal léta Kostivalovým gelem kolena.Dnes jsou na klouby ještě lepší přípravky jako Proenzi 3 Plus aj.Je to vše drahé.Já dnes používám Pangamin Aktiv./ lékárna/Jsou to pivovarské kvasnice a ještě kolagen a ostatní složky na klouby.Je to podstatně levnější a vyrovná se to těm drahým.
doplněno 21.08.14 22:35:Brát Ibalgin nebo Brufen jen při velkých bolestech.Stejně pomůžou krátkodobě od bolesti a jinak nic.Na bolest kloubů je Aulin.
Kolik máte let? Jak jste na tom jinak zdravotně? Nadváha? Muž/žena?
Jakýkoliv problém nemůžete řešit odděleně, to prostě nefunguje. Musíte najít příčinu a tu odstranit, bez toho do sebe můžete cpát prášky proti bolesti, drahé potravinové doplňky a nebude to k ničemu. Pokud máte problém jen s klouby kolen, zaměřte se na ledviny. Příčinou bývá také často celkové odvápnění organizmu způsobené překyselením. Zřídka to může být způsobeno nedoléčenou boreliózou. Bez konkrétních informací nelze konkrétněji poradit.
mámě pomáhá rozpustná DONA v sáčcích. Klouby po ní přestanou bolet a podle lékaře zpomaluje poškození chrupavek. Že se to nezhoršuje je vidět na rentgenu. Samozřejmě lepší to být pochopitelně nemůže
Dále teplo. Máma přes léto neužívá nic, na podzim klouby začnou pobolívat (chladnější počasí). Akorát někteří lidé tyto léky nesnáší na zažívání, může po nich bolet žaludek
doplněno 22.08.14 10:11:dobrá je též vyhřívací kloubní mast -- na způsob Koňské masti apod. Ze zvědavosti jsem zkusila na sobě a prohřívá hodně dovnitř
Babi pomohlo Proenzi, má jiný typ kloubního onemocnění než mamka. Měla ztuhlé koleno a po kúře Proenzi hodně lepší. Takže já na kloubní výživu věřím. Ale přípravky nemusí pomáhat každému Napsal vám lékař nějaký lék na recept? Ušetříte peníze a odzkoušíte si
Jak píše megacruiser, překyselený organismus, vyčerpaná pufrovací kapacita. Pokud nezměníte stravu tak, aby byla z větší části zásaditá, žádné léky , mastičky, přípravky příčinu neodstraní. Podáváním léků si ještě zkrátíte dobu, která vede k umělému kloubu. Samozřejmě přibudou léky na vysoký tlak, pokud už ho nemáte.
Co Vám poradil/doporučil lékař? Na jakou bolest? Něco se dá užívat v případě artrózy, nebo při nějakém onemocnění, něco jiného je poúrazová bolest.
"Výživám kloubů" nevěřím.
lékař mi napsal prášky na bolesti kloubu/ty vyzvednu zítra v lékárně po něm to nepřečtu/ +si mám sám koupit ňákou vyživu pro klouby mám prý altrózu
Po zranění kolene při sportu doporučeno lékařem toto nutrend.cz/... po měsíci užívání ústup bolesti a zlepšení stavu . Je ale nutno užívat dlouhodoběji.
Kde je poškozená chrupavka v kloubu a nebo skoro chybí, tak žádným doplňkem stravy vám chrupavka znovu nenaroste. V příbalovém letáku zjstíte, že výživa je testována pouze na to, aby byla zdravotně nezávadná, ale na na to, aby vám pomohla. Neutrácejte za blbosti. Změňte jídelníček, objednejte se na rehabilitaci, kloub prohřívejte, dobré je plavání a Aulin jen vyjímečně. Může se brát krátkodobě. Místo utrácení za kloubní výživu si změníte jídelníček a ještě si pochutnáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.