Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jenom na sex?

Od: gaviota odpovědí: 10 změna:
Jakozto nezkusena, naivni holka mam problem s tim, ze si ze me leckdo kdykoliv udela poskoka, vyuzije me, atd. Pred mesicem jsme si zacali psat na seznamce s jednim klukem, no a ja mu dlouho neverila ale byl pozorny a hodny. Tak jsme minuly tyden setkali a jelikoz ja jsem neskutecna stydlivka, tak jsem byla extremne nervni. Dali jsme si pivo a debatovali o zivote a trosku jsme to prepiskli a zakoncili schuzku docela bourlivym libanim. Vcera jsme se videli opet a ted uz to byly takove neznejsi pusinky a objeti, nejspis tim, ze jsme nebyli pod vlivem. Da se rict, ze me pritahuje, ale ruzne ho testuji, protoze mu neverim. Uz vcera me chtel lakat na hotel, ale byla jsem extremne unavena. Neoblekam se vyzyvave, nemluvim o prasarnach, jsem zdrzenliva, drzim si odstup, ale kdyz me polibi nemuzu prestat. Presto s nim tak brzo spat nechci. Ja potrebuji nejdriv citit takovou tu blizkost a to jak on pise,ze nez jsme se sesli, travili jsme na chatu kazdy den pres tri hodiny neni pro me argument, abych ho brala jako letiteho znameho, kteremu mohu duverovat. Proste citim jak tlaci na pilu, i kdyz jinak je hodny, atd. V sobotu odjizdim do ciziny na neurcito, tak se me zeptal jestli bych s nim nechtela stravit posledni den pred cestou, zase do toho cpal spolecny vecer a prestoze se mi tak hrozne libi, tak tohle me odpuzuje. Chci se s nim sejit, doufam, ze nebude nalehat. Dneska jsem mu psala at si od patku nic neslibuje, ze odjizdim a ze na tenhle druh vztahu nejsem. On presto mi napsal. Ze nemuze nic slibit. Se smajlikem na konci. Nechci prijit o iluze a radsi bych to stopla, nez se zamiluji, on je starsi a ma urcite uz triky jak na holky. Nejsem akorat nejaka playboy holka, tak nevim proc to tak specha. Bude mi za nim ale urcite smutno, ty polibky jsou proste jedna radost. Jenom nevim jestli si zejtra pred odjezdem mam s nim vyjit, kdyz se bojim, ze prave by to zadslo tam kam nechci. Myslite, ze mu jde jenom o sex. Se mnou? S naprosto nudnou, introvertni, holkou, co se obleka i jako jeptiska. Pouziva na me takove protrele fraze, ktere maji pusobit romanticky, ale zneji jako klise z filmu. Mam o nej zajem, ale jedu na dlouho pryc...Achjo, ale svou zasadu fakt neporusim..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ještě jste asi nepochopila, že když se nemusí snažit vás získat, že když mu postačí postavit před vás pivo, že nemá co získávat. Už to dostal. *sok* Jakože by se měl objevovat krásu vaše duše? Vy mu nevěříte a myslíte si, že on věří vám? Když mu stačilo postavit před vás to pivo? Neblázněte! Zamyslete se nad svým sebevědomím, sebehodnocením. Přece nemusíte být zašlápnutá, oblečená jako jeptiška, sbírající drobky, které někdo hodí! *bum* Kruci, holko, narovnej se, uprav se a uvědom si svou cenu! Začni mít ráda sama sebe! A nauč se vážit si sebe! Až pak se všechno změní!

hodnocení

2x

Jestli cítíte, že tlačí na pilu, tak to zřejmě nedělá jen tak mimochodem. Od chlapů se to obvykle dá čekat. Nemusí být nutně prase nebo děvkař, zkrátka to tak je.

Stačí, aby jste mu normálně a na rovinu řekla, jak se věci mají, jak to cítíte vy. Ale musíte se vyjádřit. Chlap to nevycítí, neumí číst myšlenky.

Pokud je normální, tak to pochopí. Pokud ne, tak budete mít jasno.

hodnocení

1x

My ho neznáme, ale z Vašeho psaní je jisté, že Vám není příjemná představa, že byste s ním sex měla mít. On stojí o to, strávit s Vámi večer a nemůže Vám slíbit, že se nepokusí Vás dostat do postele. Pokud nechcete přijít o iluze, jak píšete, řekněte mu, že byste se s ním sejít chtěla, abyste se rozloučili, ale že můžete jen na chvíli. Nemáte více času, budete si balit věci atp. Uvidíte, zda mu stojíte za to, aby Vás viděl třeba jen na tu chvíli a bylo mu předem jasné, že sex nebude...

gaviota
hodnocení

Jsem rada, ze se tady objevil takovy nazor. Prave jsem mu neco v tom duchu napsala a odepsal, ze to chape a nespecha. Ze jestli je medzi nami chemie, tak se to jednou stane, jestli se to ma stat.Bohuzel na me jinak zapusobil a uz uz jsem si v hlavicce neco planovala. A mrzi me to, jinak bych ho testovala jeste dyl. Takhle kdyz budem od sebe si urcite klofne jinou...
doplněno 21.08.14 20:55: Neni mi prijemna predstava, kdyz ho moc neznam, ze podobne to zkousi na kazdou druhou a ze bych se nechala tak hrozne obelhat...

Jsem rada, ze se tady objevil takovy nazor. Prave jsem mu neco v tom duchu napsala a odepsal, ze to chape a nespecha.HAHAHA -TO ŠPLECHOL LEN TAK MEDZI REČOU-UŽ NEVEDEL ČO POVEDAŤ ABY NEBOL ZA BLBCA.Ze jestli je medzi nami chemie, tak se to jednou stane, jestli se to ma stat.TAKŽE SI VYČKA KÝM SA VRÁTÍŠ A POTOM ZAČNE TÁ CHÉMIA AKOŽE FUNGOVAŤ,INAK NIE.Bohuzel na me jinak zapusobil a uz uz jsem si v hlavicce neco planovala. A KEĎ TO VYCíTI TAK NAPLÁNUJE AJ CHÉMIU S TEBOU..TEDA AK AK NEBUDE ZDIELAŤ CHÉMIU S NEJAKOU INOU ALE NIEJE PROBLÉM NAPLÁNOVAŤ AJ VIAC CHEMICKÝCH PROCESOV.A mrzi me to, jinak bych ho testovala jeste dyl.TESTOVALA ČO?ON TESTOVAL URČITE VIAC Takhle kdyz budem od sebe si urcite klofne jinou...SAMOZREJME,CHÉMIA A VNÚTORNÉ PROCESY...HMMMM
doplněno 21.08.14 20:55: Neni mi prijemna predstava, kdyz ho moc neznam, ze podobne to zkousi na kazdou druhou a ze bych se nechala tak hrozne obelhat..KONEČNE SME TAM KDE SME MALI BYŤ...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Klidně si s ním vyjdi, ale nenech se nikam zatáhnout. V téhle chvíli mu jde opravdu jenom o sex. Neznáte se natolik, aby mu mohlo jít o něco jiného. Ty odjedeš a čas ukáže. Ale myslím si, že on na tebe čekat nebude. A ty to časem budeš brát jako zkušenost nebo hezkou vzpomínku a třeba i jako varování do budoucna.

gaviota
hodnocení

Hm, prave, kdybychom se znali treba mesic dva, mozna kdybych odjela, tak by to s nim nejak zamavalo. Po trech schuzkach na me nejspis hodi bobek. Skoda ze ta cesta byla na posledni chvili. Chtela jsem ho poznat vic. Mne samotny sex chybi a umela bych si to s nim predstavit, ale ne ted. :(

iz*
hodnocení

0x

Je zajímavé, jak ve stejném textu vidí různí lidé jiný obsah. Kapka se domnívá, že Vám nemůže slíbit, že se zítra o nic nepokusí. Na mne to působí dojmem, že Vám nemůže nic slíbit do budoucna ...

Z věty "Pouziva na me takove protrele fraze, ktere maji pusobit romanticky, ale zneji jako klise z filmu." mám pocit, že mu nejde o Vás, ale o sex bez závazku (ten Váš odjezd se mu může hodit) ...

Myslím, že člověk, kterému by šlo o Vás, by věnoval více pozornosti Vašim pocitům a reagoval by na ně (nepoužíval by odposlechnuté fráze) ...

hodnocení

0x

Zlato, co jste čekala, když se na prvním rande začnete hned cumlat? Chce vás dostat do postele, ale to nutně nemusí znamenat, že je to jen ten jeho jediný záměr...

eulalie*
hodnocení

0x

Jedeš-li na neurčito do ciziny, tak si tu rozhodně nezačínej nějaký románek. Do sexu s ním se nenuť, je to tvoje právo ho odmítnout. Tak dlouho se opravdu neznáte. Měsíc je velmi krátká doba. Já si myslím, že líbat hezky umějí i jiní kluci a sex ti neuteče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]