Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonica 02

Od: david6a* odpovědí: 8 změna:
Dobry den,
U 02 mi vznikl preplatek cca 2000. Zasel js na pobocku a zazadal jsem o vraceni a oni me poslali domi s tim, ze to prijde slozenkou do 14 dnu. Druhy den mi ale prisla sms, ze me penize poslali na ucet ze ktereho byli placeny ucty. Ty byli ale placeny z uctu treti osoby, se kterou jiz nejsem v kontaktu. Po hodinovem telefonatu s operatorem a celodennim obihani vsech pobocek jsem se nakonec dozvedel, ze uz to nelze stornovat a na plna sve penize jiz nemam narok. Nevite co muzu udelat abych dostal sve penize zpet? Predem dekuji za odpoved

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

beg
hodnocení

3x

praktiky této společnosti jsou vůbec dost divné.Chtěl jsem zrušit paušál na mobil a přejít jinam a to byla taková komedie...Pořád samé výmluvy a posílání jinam a že jsem to nehlásil předem i když jsem to předem hlásil ve lhůtě,která byla v ustanoveních.Nakopat

hodnocení

0x
No jestli tomu dobře rozumím, tak O2 peníze poslalo. Vcelku logicky poslali peníze na účet, ze kterýho jim peníze chodily. Že jsi platil účty z nějakýho cizího účtu jaksi nemohou vědět, či tušit. Holt asi budeš muset dostat peníze od majitele účtu ze kterýho platíš faktury.
david6a*
hodnocení

To ano ale vyslovne jsem rekl, ze si nepreji aby penize poslali na ucet ale slozenkou. S tou osobou jiz bouzel nejsem v kontaktu.

jarda*
hodnocení

0x

a to je takový problém zajít za "osobou s kterou nejsi v kontaktu" a požádat ji o vyplacení Tvých peněz, které jí přišly na konto?

david6a*
hodnocení

Kdyby to nebyl problem, tak neztracim cas se psanim prispevku.

makytakybo*
hodnocení

0x

S co si nechat potvrdit od O2 papír, že peníze byly zaslány na daný účet, a pak zajít do příslušné banky, informovat je o omylu a požádat je o radu, jak dál postupovat.

david6a*
hodnocení

Za zkousku nic nedam :) dekuji

evarichterova
hodnocení

0x

budu se soudit - i já jsem zoufalá, účtují si hovory, které nikdy neproběhly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]